• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirli kandileriniz olsun

Benim için hayırlı bir evlilik dileyin nolur hanımlar insanlarının birbiri arkasından yaptığı dua makbul olurmuş :))

Hayırlı kandilleriniz olsun dünyanız ve ahiretiniz cennet olsun
Hayırlı kandiller ve hayırlı evlilikler diliyorum ama boşverin bekarlık sultanlık ağrısız başınızı ağrıtmayın. :) herkese hayırlı kandiller.

Benim için hayırlı bir evlilik dileyin nolur hanımlar insanlarının birbiri arkasından yaptığı dua makbul olurmuş :))

RABBim sana hayirli bir es nasip etsin canim varsada gonlundekini sana hayirli etsin Allah gonlune gore versin

Allah en hayırlısı dan en efendisinden,eli yüzü düzgün karakteri tam oturmuş ona buna laf dusurmeyen,sevip sevilebilecegin kavgadan bile tat aldığın birini çıkarsın inşallah en yakın zamanda. Tüm ictenligimle diledim inşallah kabul olur. Olursa kızının adını x koy sanim yurusun : ))

Bende artık bu sene atanmak istiyorum kızlar banada dua ederseniz sevinirim hepinize iyi kandiller hastalara şifa versin allah herkesin hayırlı dileğini kabul etsin ama konu yanlış yerde taşınacak galiba dua bölümü var orda konuşalım

Back
X