50 tanesini ben alayım..mı okumaya başlıyorum...Canim kendi okumami yarin bitiririm arkadaslardan da yardim eden olursa persembe gunune yetistiririz sen sıkma canini bu arada hadi hayirli olsun rabbim gonlundekini hayirlisiyla versin insaallah
Olur tatlim 288 kaliyo geriye onu da musait olan olursa paylasiriz50 tanesini ben alayım..mı okumaya başlıyorum...
Olur tatlim 288 kaliyo geriye onu da musait olan olursa paylasiriz
Olur tabi tatlim bitirdikten sonra sorun cikmaz geri kalan 188 taneyi de okumak isteyen olursa bolusuruz olmazsa ben okurum artik:)canım ben de 100 tane alıyım. perşembe gece gibi okuyabilirim olur mu? belki daha erkende bitirmiş olurum da kesin perşembe gece 1 gibi bitirmiş olurum.
Sana yapmıştım diğer yorumu bennn :)kızlaaarr kızlaaarrrrrr
dün daha işsizlikten burada yakınıyorken ben yarın iş görüşmesine gidiyorummmucize gibi oldu resmen bugun, yarın sabah ankara yolcusuyum perşembe günü de beni deneme amaçlı bir sunuma götüreceklermiş, perşembe akşamı dönecegim eve, eğer olumlu olursa sonuç eşyalarımı toplamaya olumsuz olursa da tatile devam etmeye
bu güzel haberdi, bir de kötü haberim var ki sanırım benim tefriciyeler yetişmeyecek. yarın hem görüşme hem de sunum hazırlıgı olacak, perşembe günü de sunum ve dönüş yolculugu ( yolda okumayı çok isterdim fakat midem bulandıgı için yolculukları uyuyarak geçirebiliyorum ancak )
demem odur ki yardımlarınıza ihtiyacım var. listeyi hazırlayan arkadaşa zahmet olacak ama benim payıma düşen miktarı sadece bu seferlik musait olan arkadaşlara pay etseniz olur muduanın gecikmesini de hiç istemem ama bütün yazın yogunlugu bu bikaç güne sıkışınca hiç okuma fırsatım olmadı malesef. yarın akşama ve perşembe gününe güveniyordum o da olmadı
eğer yardımcı olacak arkadaşlar okuduktan sonra yine de okunması gereken dua kalırsa ortada perşembe akşamı buraya kontrol ettigimde sabaha kadar okumaya çalışırımbu karmaşayı yarattıgım için özür dilerim hatunlar
arkadaşlar ne zaman başlıyoruz....
canım istersen senin kalan sayını paylaşalım......coksevdimonu okuduysa da onun okuduğunu bu sayıya katmadan bağışlayabilirsin........
yaklaşık 10 gündür dönememiş.......
Bana düşen sayıyı gördüm okuyunca haber veririm inş ..
Aminn canim Allah razi olsun338 tane okudum, Allah kabul etsin..
Selam ve dua ile .
Cesminaz arkadasimizin payina dusen 188 okudum debusi arkadasimizda 50 tane okudu geri kalan 100 taneyi de limonlu okuyunca o da tamamlanicak
Aminn canim Allah razi olsuncanım daha geç okurum demiştim ama geçe kalmasın dedim 100 taneyi okudum bitirdim.
Allah kabul etsin inşallah.
Hayırlı İş Rızık Kapısı için 4444 Salat-ı Tefriciye......
”Bismillahirrahmanirrahim”
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
DUA LİSTEMİZ:
BURADİLMEN İÇİN OKUYORUZ.....
Başlangıç-Bitiş Süresierşembe günü başlıyoruz….Perşembe akşamına kadar….
1) Lilruba............................. 338 okunacak
2) Fndkfndk.......................... 338okunacak tamamı okundu
3) Monarkkk......................... 338 okunacak
Tamami okundu
4) Cesmi_naZ...................... 338 okunacak
Tamami okundu
5) Nara87........................... 338 okunacak
Tamami okundu
6) perican55........................ 338 okunacak
Tamami okundu
7) Limonlu_Cheescake........ 338 okunacak tamamı okundu
8) buradilmen...................... 338+50 okunacak
Tamami okundu
9) berirem.......................... 338 okunacak
10) Kelebekcim...................... 338 okunacak
Tamami okundu
11) Dior34 ............................. 338 okunacak
Tamami okundu
12) Debusi............................... 338 okunacak tamamı okundu
13) Havvaayunus.................... 338 okunacak
Tamami okundu
Kizlar son durum bu
Canim sen kusura bakma asil mesaj atmak zorunda kaldim Allah razi olsunben okudum 338 tane allahım kabul etsın...(haber verdım zannedıyordum )küsüra bakmayın...(