Allah razi olsun canimmerhaba canım. 178 adet okudum ben kalanı da bir iki güne haber veririm
Canim 275 tane limonlu okumus elli tanede ben okucam bugun insaallahKizlar Limonlu_Cheescake yarim kalan okumasi ne oldu?
Kizlar Limonlu_Cheescake yarim kalan okumasi ne oldu?
günaydın kızlar. bu sitenin yeni hali çok saçma olmuş. bulamıyorum yazışmalar çok karmaşık kim ne yazmış anlaşılamıyor bile :/ neyse yeni listeye başlıyoruz sanırım. ben üstüme düşeni okur haber veririm. baya geciktik zaten. fakat bu okumaya da bir hafta süre verilmiş. biraz daha kısa tutulsa da diğer arkadaşlara da hemen sıra gelse daha iyi olmaz mı? yine de siz bilirsiniz ben uyarım. öpüyorum hepinizi canlar
canım senin de okumayı istediğini biliyorum da iş konusuna canım sıkıldı belki 4444 taneyi bitirirsek bir gelişme olur diye hemen bitireyim istedim. ondan 275 yi ben okudum. 50 sini de sağolsun buradilmen okuyacak.
yardım etme isteğinden dolayı Allah razı olsun canım sağol.
Canim okudum rabbim kabul etsin
Aminn rabbim kabul etsinçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah.
Tamam canim musait olursan erken bitirlim siradaki arkadasa gecmek icinkızlar bikaç gündür bilgisayardan girememiştim ondan şimdi gördüm. süre de 1 haftaymış. ben okuyunca haber veririm
Tamam canim musait olursan erken bitirlim siradaki arkadasa gecmek icin
üzerime düşen 338 taneyi okudum...Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...Hayırlı İş Rızık Kapısı için 4444 Salat-ı Tefriciye....
DUA LİSTEMİZ:
Buradilmen İÇİN OKUYORUZ.....
Başlangıç-Bitiş Süresierşembe günü başlıyoruz .Perşembe akşamına kadar .
1) Lilruba............................. 338 okunacak
2) Fndkfndk.......................... 338 okunacak
3) Monarkkk......................... 338 okunacak
4) Cesmi_naZ...................... 338 okunacak
5) Nara87........................... 338 okunacak
6) perican55........................ 338 okunacak
7) Limonlu_Cheescake........ 338 okunacak
8) buradilmen...................... 338+50 okunacak
9) berirem.......................... 338 okunacak
10) Kelebekcim...................... 338 okunacak
11) Dior34 ............................. 338 okunacak
12) Debusi............................... 338 okunacak
13) Havvaayunus.................... 338 okunacak
kızlar coksevdimonu isimli arkadaşdan haber olmadığı için listeyi böyle düzenledim sizin için de bi problem yoksa başlayalım
Aminn canim Allah razi olsun yarin duami da yazicam insaallahüzerime düşen 338 taneyi okudum...Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...
Merhaba arkadaşlar benide araniza alirmisiniz
Hosbulduk tatlim :) valla referans mektubun icin cok tesekkur ederim:) allah izin verdikce okuyorum arkadaslarin dualarini,is durumum biraz belirsiz o yuzden burdaki arkadaslara ve kendimede is icin okumayi cok isterim,issizligin ne demek oldugunu cok iyi bilirim Allah kimseyi kimsenin eline koymasi,burdaki tum arkadaslarin iinşallah dualari kabul olur.Canısıııı hoşgeldiiiin. Arkadaşlar tereddüt edebilirler katılıp daha sonra sessizce ortadan kaybolan kişilerden dolayı vs ..
O nedenle yazmak istedim, yedinoktabes bizim diğer tefriciye topicinde de var ve düzenli okur. En önemlisi de bana okundu hadi eyvallah yapmaz. Kendi okumasının üstünden kaç kişi geçmesine rağmen hala okumasına devam ediyor
Hosbulduk tatlim :) valla referans mektubun icin cok tesekkur ederim:) allah izin verdikce okuyorum arkadaslarin dualarini,is durumum biraz belirsiz o yuzden burdaki arkadaslara ve kendimede is icin okumayi cok isterim,issizligin ne demek oldugunu cok iyi bilirim Allah kimseyi kimsenin eline koymasi,burdaki tum arkadaslarin iinşallah dualari kabul olur.
Aminn canim Allah razi olsun yarin duami da yazicam insaallah
Tatlimm Allah razi olsun aksam eve gidince duamida yazicam insaallahcanım 338 taneyi okudum bitti Allah kabul etsin inşallah.
duanı da bekliyorum görünce okucam.