- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
Kızlar burda birbirimize destek olduğumuz için size söylemekte sakınca görmedim paylaştım sevincimi...Ama gerçek hayatta insanlar o kadar fesat ki çok sinir oluyorum... Bir arkadaşıma bahsettim telefonda...hayırlıysa olsun ama hayırlı değilse olmasın gitsin başkası olsun diyo... Tamam haklı ...bende dedim hayırlısı neyse o olsun...Ama üstüne basa basa hayırlı değilsede gitsin diye dua et diyo...ben de diyorum çok şükür kızlarla tefriciylerimizi tamamladık..sonra böyle olumlu güzel birşey oldu diyorum...sitemli ama sanki üzgün gibi hııı " inşallah" diyolar ... yani ben onların sevincinde de üzüntüsünde de hiç fesatlık yapıp sevinçlerine karşı olumsuz konuşmuyorum... Ama insanlar hep aman başkası mutlu olmasın mutsuz olsun gibi bi düşünceye sahip heralde...bir anda demorlize oldum...sizle paylaşayım dedim... Olurda bu çocukla ciddi bir arkadaşlığım başlarsa ona da tembihlicem herkese söylemeyelim aile dışında dicem... Fesat insanlardan çok yoruldum artık !
Size tavsiyem canlarım eğer bu tefriciyelerden sonra karşılıklı biriyle mutlu bir şeyler yaşarsanız kimselere söylemeyin... En yakınları dışında
Arkadaşım tecrübeme dayanarak söylüyorumki hayırlı işin şeytanı bol oluyor.Bizler birbirimizi tanımıyoruz ve herkes birbiriiçin iyi olanı hayırlı olanı diliyor elbet burada yazman açısından söylemiyorum ancak birebir tanıdıklık olunca insanoğlu malum işin içine nefis giriyor hah oldu tamam diyene kadar paylaşma kimseyle.Hatta yüzük aşamasına gelene kadar söyleme iki kişilik yaşa ilişkini benim dilimden çok işim ters dönmüştür eşiçin değil iş olsun veya girişeceğim bir yenilik olsun test ettim sır gibi yaşayıp başlayınca daha hayırlı oluyor.Elbette sen daha iyi bilirsin sevgiler