- Konu Sahibi mavigece07
-
- #4.201
Liste ile ilgilenmeyi Naradan ben rica etdim. Sağolsun kırmadı. Teşekkür canim, her sey için. Duam yok kızlar, oyle karışıklık oldu ki, duani yazamadim. Dilrubanin kalbindekilerin hayata kecmesi niyyetiyyle okuya bilirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl yani dilrubanın duasını senin içinmi okuyacağım anlamadım canım ya
Naracığım sakin ol, Derryanınkileri konu tartışmaya dönmeden daha fazla karışmadan bitirelim lütfen. Konu sahibi bile gitti. Ozaman kim gidecek kim kalacak konu kapanacakmı kapanmayacakmı tekrar tartışırız..
deryanin ismi Dilruba canim :)
arkadaslar Deryanin listesinin son durumunu bir daha pasliyorum. kim kimden once ve sonra bilmiyorum. ben bunu kendi listemden kop etdim. benim listemi de listeden cikan ve bu konuyu acan mavigece duzenlemisdi. simdi bence siranin onemi yok. cunku derya hec kimin sirasina girmedi. Deryanin okumasi bitsin sonra kim kimden sonra liste duzenlenir.
Sizden ricam kim konulden okumak istiyor okusun kim okumak istemiyorsa desin onun yerine okumak isteyen okur yahud derya ozu okur. Ay derya bana okumusdu ben de ona okuyacam deye dusunenler varsa okumasin.
neden listeni nara duzenliyor deyenlere de indiden cvp listeni duzenlememi Derya kendi istemisdi.
Dilrubanin kalbindekilerin hayata kecmesi niyyetiyyle okuya bilirsiniz.
)Nara87 ---------222 okunacak
2)deryadeniz28--------226 okunacak
3)Kelebekcim-------222 okudu
4)berirem----222 okunacak
5) cesmi_naz---222 okunacak
6) vazgecilmez------222 okunacak
7)ysmn ---------222 okudu
8)denizxxx...222 okunacak
9)mavigece07...(cikti 222 tane bosta)
10)Ceylinimdeceylinim ---222 okunacak
11)fndkfndk -->222 okunacak
12)rapisa -->222 okunacak
13)tolin -->222 okunacak
14)capoeira---222 okunacak
15)özgem81 -->222 okudu
16)Nehirsu85 --> 222 okunacak
17)perican55 --222 okunacak
18)bigaripyalnizzzz...222 okunacak
19)cameliie 222 okunacak
20)tiramisu - 222 okudu
nara gecmıs sayfalarda corperıa da okudugunu yazdı gozden kaçtı sanırım eklersın cnm
Konu sahibi kim pardon?
1 kişi ilgilense 2-3 profil öyle olsun böyle olsun yazıyor.
tek bir kişinin yönlendirmesi ile hareket edilse ..organizeyi tek kişi yapsa her kafadan bi ses çıkmasa kendisine dua okunan kişide konuyu açana takip ederek yardım etse.
arkadaşlar kusura bakmayın ben yeniyim konuda ve sitede ama bu dua zincirine başka yerlerde çok katılan biri olarak görüyorum ki çorba yapmışsınız.
ben şuan ne yaptığımı esas listenin ne olduğunu bilmiyorum mesela..
sıra deryadenizin maden o bitene kadar son listeyide yayınlayıp konuyu kilitleyin derim..herkes okuduğu adeti hem derya ya hem organizasyonu yapan arkadaşa pm atsın..karışmasın ortalık..deryanın sırası bittiğinde bi sonraki ark için yeni bi liste yayınlarsınız.
Canim kesinlikle sana katılıyorum listeye sonradan girdim bir tek naraya okudum hem de listenin ilk gününde deryaninkini de okuyup çıkmayı düşünüyorum yok bana okundu yok okunmadi muhabbeti yapilmamaliydi size tavsiyem Allah rızası ön planda olmaliydi bir de listenin sonradan giren bizlerden dolayi karıştığıni söyleyenler var benim umrumda degil okunmus okunmamis tek isteğim hayirli bir işte katkimizin olmasiydi amabu karışıklikta mümkün değil deryaninkini okuyup çıkacağım
kızlar lıstemız duzenlıydı ve 3 gunde okuyup bıtırıyorduk bayram yogunlugunda kımse gıremeyınce ve lıste takıbı yapılamayınca naranın duası uzadı ve cok okundu hbr alınamadı vs sınırler gerıldı dogal olarak arayada baska lıste yapalımlar falan gelınce ıyıce karıstı bu lıste bıtınce yenı lıstede sorunun devam edecegını sanmıyorum cunku sıradakı okuyacagımız arkadas en bastan berı var kım nerde bılıyor ve lıstesını takıp edebılıcek bırı duzene bınıp devam ederız ancak sızın dısınızda baska kımseyı alma taraftarı degılım ben cunku cok kısı kendı okumaında okunanları tamamlayıp cıkıcak malum okullar acılıcak yogunluklar baslıycak vs her yenı gelen acıkta kalır duası okunamaz cıkan arkadaslarda var o nedenle bu lısteyı tamamlar dagılırız dıyorum bır sonrakı lısteyı bekleyın derım baktınız karısıklık duzensızlık devam o zaman karar verırsınız şimdi kalın derım bır sorun cıkar duanız okunmaz vebal de kalırım üzülürüm şimdilik sonrakı arkadasın lıstesını bekleyın dıye nacızane bır tavsıyem var ama sız bılırsınız
arkadaslar Deryanin listesinin son durumunu bir daha pasliyorum. kim kimden once ve sonra bilmiyorum. ben bunu kendi listemden kop etdim. benim listemi de listeden cikan ve bu konuyu acan mavigece duzenlemisdi. simdi bence siranin onemi yok. cunku derya hec kimin sirasina girmedi. Deryanin okumasi bitsin sonra kim kimden sonra liste duzenlenir.
Sizden ricam kim konulden okumak istiyor okusun kim okumak istemiyorsa desin onun yerine okumak isteyen okur yahud derya ozu okur. Ay derya bana okumusdu ben de ona okuyacam deye dusunenler varsa okumasin.
neden listeni nara duzenliyor deyenlere de indiden cvp listeni duzenlememi Derya kendi istemisdi.
13)tolin -->222 okunacak
14)capoeira-- 222 okudu
15)özgem81 -->222 okudu
19)cameliie 222 okunacak
20)tiramisu - 222 okudu
[/QUOTE]listesinin son durumunu bir daha pasliyorum. kim kimden once ve sonra bilmiyorum. ben bunu kendi listemden kop etdim. benim listemi de listeden cikan ve bu konuyu acan mavigece duzenlemisdi. simdi bence siranin onemi yok. cunku derya hec kimin sirasina girmedi. Deryanin okumasi bitsin sonra kim kimden sonra liste duzenlenir.
)Nara87 [/COLOR][/I][/B]---------222 okunacak
3)Kelebekcim-------222 okundu
13)tolin -->222 okunacak
15)özgem81 -->222 okudu
19)cameliie 222 okunacak
20)tiramisu - 222 okudu
baslangic tarihi 05.08.2014- bitis tarihi 08.08.2014
Mesele bana okundu, okunmadi degil arkadaslar. Dedigim gibi okurum
Bana okunmasada okurum. Allah rizasi herseyden onemlidir. Sirada ordan oraya atilinca sinirlerim bozuldu. Siz olsaniz sizinde sinirleriniz bozulurdu. Neden isin icine haksizlik girsin ve ben neden bu haksizligi kabul edeyim? Haftalarca tatile giden arkadaslar oldu kimse listenin sonuna atilmadi. Ben 12 gun yoktum 2 kisiye okuyamadim sadece.. ama hanimefendi tatile giden listenin sonuna atilir dedi. Ilk kez gordum ben. Daha once soylenmis mi tatilen giden listenin sonuna atilmis mi bilmiyorum, zannetmiyorum da. Neden bu haksizligi yapana ses cikarilmiyor, o oyle degil boyledir diyen suclu ilan ediliyor anlamadim. Neyse ortaligin karismasina sebep olduysam hepinizden ozur dilerim. Bundan sonra neye ve hangi listeye gore hareket edilir bilmiyorum ama icim sogudu benim hevesim kacti. Cikmami istemeyen arkadaslarim var ama ben bulunmak istemiyorum lutfen bu sefer listeden cikarin beni. Hepinizin duasinin en guzel sekilde kabul olmasi dilegiyle...
cANIM BENİM TATİL MEVZUUNDA BİLMİYORUM GÖRDÜNMÜ BENDE İLK DUAYA BAŞLADIĞIMIZ SIRALARDA BİR HAFTA TATİLE ÇIKTIM SADECE BİR HAFTA. aMA LİSTEDEN ÇIKARILDIM DÖNDÜĞÜMDE LİSTENİN SONUNDAN DEVAM ETTİM. BU DOĞRU OLANDI TATİLE ÇIKAN TÜM ARKADAŞLARDADA BÖYLE OLMALI. sENİN ÇIKMANI İSTEMEM KARIŞIKLIKTAN DOLAYI ÇIKMAK İSTİYORSAN BENCE ÇIKMA DEVAM EDELİM İNŞALLAH DÜZELECEKTİR. yİNEDE KARAR SENİN KARARINA SAYGI DUYARIM. UMARIM SENİNDE TÜM DUALARIN DİLEKLERİN KABUL OLUR..
Arkadaşlar, ben listeden çıkıyorum. Bu duaya sonuna kadar devam etme konusunda çok kararlıydım. ancak sürekli bir serzeniş söz konusu. Yapılan ve de yapılacak olan duanın istekli,samimi, gönülden ve hiçbir olumsuzluk düşünülmeden okunması,edilmesi gerekir. öyle istekli okunmalı ki Allah katında da makbul olmalı diye düşünüyorum. içime sinmedi, epey huzursuz oldum. hakkınızı helal edin. Allah inşallah gönlünüzdeki dilekleri kabul etsin, yolunuz açık olsun.
Mesele bana okundu, okunmadi degil arkadaslar. Dedigim gibi okurum
Bana okunmasada okurum. Allah rizasi herseyden onemlidir. Sirada ordan oraya atilinca sinirlerim bozuldu. Siz olsaniz sizinde sinirleriniz bozulurdu. Neden isin icine haksizlik girsin ve ben neden bu haksizligi kabul edeyim? Haftalarca tatile giden arkadaslar oldu kimse listenin sonuna atilmadi. Ben 12 gun yoktum 2 kisiye okuyamadim sadece.. ama hanimefendi tatile giden listenin sonuna atilir dedi. Ilk kez gordum ben. Daha once soylenmis mi tatilen giden listenin sonuna atilmis mi bilmiyorum, zannetmiyorum da. Neden bu haksizligi yapana ses cikarilmiyor, o oyle degil boyledir diyen suclu ilan ediliyor anlamadim. Neyse ortaligin karismasina sebep olduysam hepinizden ozur dilerim. Bundan sonra neye ve hangi listeye gore hareket edilir bilmiyorum ama icim sogudu benim hevesim kacti. Cikmami istemeyen arkadaslarim var ama ben bulunmak istemiyorum lutfen bu sefer listeden cikarin beni. Hepinizin duasinin en guzel sekilde kabul olmasi dilegiyle...
13)tolin -->222 okunacak
15)özgem81 -->222 okudu
19)cameliie 222 okunacak
20)tiramisu - 222 okudu
13)tolin -->222 okunacak
14)capoeira-- 222 okudu
15)özgem81 -->222 okudu
19)cameliie 222 okunacak
20)tiramisu - 222 okudu
DİLRUBA için benim akşam biter..şuan işteyim.
bir sonraki liste dediğiniz nedir onu anlamadım..dilrubadan sonra bırakıyor muyuz yani?
[/QUOTE]listesinin son durumunu bir daha pasliyorum. kim kimden once ve sonra bilmiyorum. ben bunu kendi listemden kop etdim. benim listemi de listeden cikan ve bu konuyu acan mavigece duzenlemisdi. simdi bence siranin onemi yok. cunku derya hec kimin sirasina girmedi. Deryanin okumasi bitsin sonra kim kimden sonra liste duzenlenir.
)Nara87 [/COLOR][/I][/B]---------222 okunacak
3)Kelebekcim-------222 okundu
13)tolin -->222 okunacak
15)özgem81 -->222 okudu
19)cameliie 222 okunacak
20)tiramisu - 222 okudu
baslangic tarihi 05.08.2014- bitis tarihi 08.08.2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?