- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- 123
- Konu Sahibi mavigece07
- #4.181
Cnm benim herşeyi ters anlıosun.. Sıra tabiiki önemli.. Eskiden herkez sırasını biliordu hemen listesini hazırlıordu, yada mavi geceye yazıyordu benim için hazırlarmısın ben yapamıcam die.. Bak mesela benim birsürü işim çıktı, kazalar oldu cenazeler oldu, ve artık düzenli bir şekilde girwmiyorum.. Herkezin başka başka nedenleri oluyor çıkmak istiyor.. Ben kendi listemi bulup bana okuyanlara okuyup çıkmak istiyorum ama o kadar karıştıki sıra kime okuycam kim vardı kim yoktu bilmiyorum.. Koşullar ne olursa olsun bana okuyan birine okumadan çıkmak istemiorum, içim el vermiyor.. Yani anlayacağın evet liste sırası çok önemli.. Senin listende kimse sıra için bişi dememiş olabilir tmm ama senin listende daha önemli şey vardı.. Okumalar yetişmedi..
benimsoylediyim benim listemi de mavigece hazirlamisdi o zaman neden yalnis yapmisti. ok tamam anladim bende yalnis oldu kecdik. deryaki hic kimin sirasina girmedi. su an onun sirasi idi onun.ondan sonra da kelebek idi sanirim. yani ona olan okumada bu sira neden boyle ortaya cikti???deryanin okunmasi normal olmali idi.kimin sirasina baska biri girse idi o zaman sira davasi ede bilirdi.