- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.981
kızlar nasıl gidiyor hu huuuu
pazartesi başlıyoruz.. haberiniz olsunnnnn.. naracım bitince bize bildirirmisin...ben kimler okudu okumadı takip edemedim :26:...
Bi yanlis anlasilma olmuş yarina kadar bitiririm..
Eger 166 tane okursan.liste tamamlanmis olur.193 gerek yok.cunkub 4278 tane okundu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ceylinim, canım, kusuruma bakma Allah dualarini kabul etsin. İnşallah. Ben niye uzanıyor bitmiyor diye telastaydim senin yazdiginin ardınca yazdigima dikkat etmedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mavigece kuzum ben Narayi okuyup cikmak istiyorum.
Bi karisti buralar ne oldu bilmiyorum eskiden boyle değildi.
Bi zevkide kalmadi çorba oldu buralar.:26:
eski okuyanlar birer birer gidiyorlar Halbuki ne güzel okuyorduk. Dediğiniz gibi karışıklık oldu çok. Eğer bu şekilde olmaya devam ederse, bende bana sıra gelmeden çıkmayı düşünüyorum. İnşallah toparlarızda liste kaldığı yerden herkese net bi şekilde okunur..
Bende çıkıcam.. Kafamı toparlayayım da bana oluyanlar kimlerse onlarada okuyup çıkıcam, hakları kalmasın üstümde ... Dediğin gibi o kadar karıştıki eski ciddiyet eski zevki yok.. Keşke böyle olmasaydırabbim herkezin gönlüne göre versin
eski okuyanlar birer birer gidiyorlar Halbuki ne güzel okuyorduk. Dediğiniz gibi karışıklık oldu çok. Eğer bu şekilde olmaya devam ederse, bende bana sıra gelmeden çıkmayı düşünüyorum. İnşallah toparlarızda liste kaldığı yerden herkese net bi şekilde okunur..
Bende çıkıcam.. Kafamı toparlayayım da bana oluyanlar kimlerse onlarada okuyup çıkıcam, hakları kalmasın üstümde ... Dediğin gibi o kadar karıştıki eski ciddiyet eski zevki yok.. Keşke böyle olmasaydırabbim herkezin gönlüne göre versin
Haklısınız eski tat yok ama sıkıntıda değilsek çıkmayalım derim ben. Kendisine okunmayanları üzmeyelim. En azından ysmne kadar okunsun bence haftaya tekrardan toparlanırız gibi geliyor bana.Aynen öyle kizlar.
Okumayi çok istiyorum ama eski samimiyet gitti sanki.
Ne bileyim sogudum...
Eskiden ilk gün bitirirdim ama simdi bir agirlikta çoktu biraz dinleneyim..
Nara canim bir saate biter
Aynen öyle kizlar.
Okumayi çok istiyorum ama eski samimiyet gitti sanki.
Ne bileyim sogudum...
Eskiden ilk gün bitirirdim ama simdi bir agirlikta çoktu biraz dinleneyim..
Nara canim bir saate biter
Öyle mi dersin ? :26:Haklısınız eski tat yok ama sıkıntıda değilsek çıkmayalım derim ben. Kendisine okunmayanları üzmeyelim. En azından ysmne kadar okunsun bence haftaya tekrardan toparlanırız gibi geliyor bana.
Hayırlısı olsun hakkımızda canım. sonuçta bu duanın içinde bulunduk. Rabbim görüyor ya. Niyetimizide derdimizide o görüyor. Rabbim semaya açtığımız ellerimizi geri çevirmesin, dualarımızı kabul etsin.
Nara toplamda 193 bitti...
Allah kabul etsin.
Nara toplamda 193 bitti...
Allah kabul etsin.
Cnm 166 dememişmiydiniz :/
Cnm 166 dememişmiydiniz :/
Evet Nara'da son açık sayı 166 idi.
En iyisi şöyle yap canım , Naranın okuması için tefriciyemden 166 adet veriyorum diyerek niyetlen ve ona 166 ver. Arta kalan sayı da kumbaranda dursun sıradaki arkadaşa başlayınca üstüne ilave ederek okursun
Canim gerisini de Naranin sagligina sihhatine bagisladim..
Allah kabul etsin gülüm
Canim gerisini de Naranin sagligina sihhatine bagisladim..
Allah kabul etsin cnm bnmmm.. Dualarının faydaları senide bulsun en yakın zamanda inşallah.. Duamdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?