- Konu Sahibi mavigece07
- #4.021
Neler oluyor arkadaslar hepimize okuyup helallesmeden nereye...kac kisi kaldiki bitirelim listeyi...hepimizin niyeti dua böyle olmasin hanimlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dahil 7 neferiz Yarina kadar kim okuya bilecekse yazsın yalniz onlar arasında bolusdureliz sayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm çıkma pazartesı baslıycakmıs yenı lıste hala naraya donmeyenler var sımdı kımseyede bıse denmıyor cunku pers cumayı bırlestırıp tatıle gıden cok oldu bılıosun muhtemelen tatıl dolayısıyla hbr veremeyenler var internet bulamayan yada cekmeyn olmustur aslında narayı bayrama kadar bıtırıp bayramda 3 gun ara verıp baslayalım dendı ama hala hbr alınamayanlar olunca pazartesıye kaldı pazartesı yenı lıste ile başlarız
Canim ben de tatil dolayisiyla bir kac arkadasa okuyamadim o yuzden de icime sinmiyor acikcasi. Bana okununca okumadigim arkadaslarin hakki uzerime gececekmis gibi hissediyorum...
Okumadigim arkadaslarim haklarini helal eder umarim..Olur mu canım öyle şey birbirimizi idare etmeyecek miyiz yani
Okumadigim arkadaslarim haklarini helal eder umarim..
Evet canim. Sana ve naraya okumamiCanım benim sanırım bana okuyamamıştın , benden yana helali hoş olsun. diğer arkadaşlar da muhakkak helal ederler
Rapisani unutdum.henuz deryanin soylediyi kimi 7kisi
Listede okunacak son 3 kişimi kaldı? Baştan sona herkezi alıntılarmısın ltfn, yeni listeden haberleri olsun, böylece kşmler var kimler yok payımıza be düşüyor bilelim.. Ben varım madem tekrar toparlıycaz.. Kolay gelsinYeni Liste
1)Nara87 ---------
2)deryadeniz28--------
3)Kelebekcim--------
4)berirem-----
5) cesmi_naz---------
6) vazgecilmez-----
7)cerenkar---------
8)Limonlu_Cheescake------
9)ysmn ---------
10)denizxxx...
11)mavigece07
12)Lilruba -->
13)MissCherryBloosom -->
14)Ceylinimdeceylinim --
15)fndkfndk -->
16)rapisa -->
17)tolin -->
18)capoeira --
19)özgem81 -->
20)Nehirsu85 -->
21)buujuu -->
22)perican55 -
23)bigaripyalnizzzz
Listemiz bu ,kimler var kimler yok kızlar? Limonlu chescake çıktımı ? :26::26::26: ...benimde kafam çorba oldu
gerçekten devam edecekler kimler ??? Her hafta biri çıkarsa olmaz.. yeniden mi başlık açsam diyorum :26::26::26: bu listeyi o başlıkta uygulasak daha mı iyi olur ki....
Canim ben de tatil dolayisiyla bir kac arkadasa okuyamadim o yuzden de icime sinmiyor acikcasi. Bana okununca okumadigim arkadaslarin hakki uzerime gececekmis gibi hissediyorum...
Cnm ben bu bakıs acısını yanlıs buluyorum dua forumu burası olur tatıle gıden olur olagan üstu durumu olan olur zamanında ızın ıster duaya hbr verır gıder musaıt oluncada doner okur herkes Allah rızası için okumuyormu sonucta sen bana okudun ben sana okumadım dıye nıye bakılsın kımsenın baktıgınıda sanmıyorum ben ha tamam kısının kendı ıcsel rahatsızlıgı için bırsey dıyemem ama haberlı olduktan sonra bolusulup dua zamanında tamamlanınca sıkıntı olacak bır durum degıl bence hıc hbr vermemek Zamanında donmemek duayı uzatmak yanlıs gelıyor cunku sureklı yardım edelım dıyoruz hbr verın bıtırenler yardımcı olalım dıyoruz haberlı olduktan takıp ettıkten sonra bı suru kişiyiZ bolusulur okunur nerden baksan buraya baslayalı 2 ayı gecmıstır herkesten hergun gel oku vs dıye beklenemez olur insanların içsel sorunu olur sosyal yogunlugu olur musaıt olmaz bırımız dıgerıne yardımcı oluruz biter tatıle gıden işi sebebıyle ızın alan arkadaşlar oldu o zaman bolusup dvm ettık sımdı nıye etmeyelım
Yeni Liste
1)Nara87 ---------------
2)deryadeniz28----------
4) cesmi_naz------------
4) vazgecilmez----------
5)ysmn -----------------
6)mavigece07-----------
7)Ceylinimdeceylinim --
8)capoeira -------------
9)özgem81 ------------
10)Nehirsu85 ----------
11)pelican -------------
12-bigaripyalnizzz------
Neden kimse yok arkadaslar?? Okunmayacak mi artik yoksa!??
Arkadaşlar tam takip edemiyorum kim için okuyorsunuz ben de katılmak istiyorum da.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba :) şuan adetim 2 güne kadar bitecek.
Dua listesine bende katılabilirim, kimin için okunacaksa bende okuyabilirim.