Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

canım çok güzel anlatmışsın yazdıklarının hepsine katılıyorum benimde hayatım zor ben üni bitirmedim ama düzgün bir yaşantım yok Allah a şükür çalışıyorum çalışmasam evde kesin kafayı yerdim çünkü insan boş durdukça olmadık şeylere sarıyor hele birde sevgilinden ayrılmışsan durup durup onu düşünüyorsun gereksiz gereksiz oysa onun umurunda mı bak işte eski seninkinin yaptığına . benimkilerde öyleydi .4 sene boyunca ben hayatıma kimseyi sokmadım çünkü 2 yıllık bir ilişki yaşadım ve sonra çok pişman oldum ben nasıl böyle bir hata yaptım diye çünkü ben insanlar bana karşı hatalı olsalarda kendimi suçlarım çünkü istesem bunu engelleyebilirdim bazen duygularımıza engel olamıyoruz .bu yüzden ben yemin ettim hatta bundan sonra hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olacak diye. tüm bu 4 senenin üstüne geçen sene hayatıma birini soktum ve ayrıldık .bu arada yeminimi de bozmuş oldum Allah affetsin. şimdi 3 ay oldu belki 4 ay tam farkında değilim 1 kere insan aramaz mı aramadı ben kendime şaşıyorum bu adamı böyle niye sevdim diye. ben hayatı hesaplar yaparak yaşayan biri değilim ama öyle olmak lazımmış bunu anladım bu yüzden çok takdir ettim seni .

canım doğru istihare gelecekten haber vermesi için yapılmaz şöyle düşündüm sen şimdi sana dönme ihtimalini düşünerek onu özlüyorsun seni aramasını istiyorsun.istihareye yatarsan eğer onun senin kaderinde varmı diye çünkü eğer kaderinde yoksa sende ondan vazgeçersin ona göre yaşamına yön verirsin .ben geçen gün yattım kendim için kaderimde varmı diye eğer yoksa içimden düşüncemden kalbimden aklımdan fikrimden onu al , eğer kaderimde varsa bizi yakınlaştır diye dua ettim . rüyamda omuzuma kahverengi dövme yaptırdığımı gördüm sabah uyandığımda düşündümki dövme haran ve o bana helal değil. sonra rüya tabirlerinden baktım hem dileklerimin gerçekleşeceği yazıyor hemde tam tersi yazıyor. sonuç olarak ben onu düşünmemeye karar verdim. çünkü zaten mantıkende düşündüğümde aslında beklememem gerekiyordu ama ben kalbime sözgeçiremiyordum. şimdi Allah a şükürler olsunki istihareden sonra gerçekten rahatladım.yine aklıma geliyor face e girince profiline bakmaktan kendimi alamıyorum ama eskiye göre iyiyim.birde aklına geldikçe "ya Latif" çek Allah ın isimlerinden içinden onun sevgisini alıp Allah a olan sevginin artması için

Yapmadım canım ama istihare zaten öyle bir şey değil ki. Gelecekten haber vermez. Yani onunla olmam hayırlı mı değil mi diye yapabilirim ancak. Yada mesela onu aramalı mıyım diye.

merak bizim kanımızda var, ağustosta evlenecegini de mesela meraklı facebook araştırmalarım sonucunda öğrendim o normal bişey tabi de hayata devam etmekten bahsediyorum ben, bilmem belki de o kadar üzüldüm ki zamanında artık taş kalpli oldum, üzülmek istemiyorum o yuzden de kaçmak kolay geliyor

bu arada şekerim 160 taneyi okudum tefriciyelerden, 25 i de bu gece kesin tamamlarım da duanı göremedim geçmişte, zahmet olmazsa tekrardan yazar mısın buraya, akşam duanı da okuyayım, Rabbim kabulk etsin inşallah

canım ben evlenmek istiyorum niyetimi yazdım da salavatlar bittikten sonra tekrar yazyormuyuz

canım ben evlenmek istiyorum niyetimi yazdım da salavatlar bittikten sonra tekrar yazyormuyuz

geçmişte hangi sayfada oldugunu bulamadım da canım o sebeple dedim, tefriciyeler bitmek üzere benim, yatsı ezanıyla bir duanı da edeyim diyordum da, tekrardan yazarsan buraya yatsıyla beraber bitmiş olur dualarım canım

ya bana da bugün bir uyku bastırdı kendi tefriciyelerimi zor okuyorum hiç böyle olmazdım ne kadar uykum gelsede yorgunda olsan eve geldim mi gözüm açılırdı niye böyle oldum anlamadım.:26: ben daha 101 deyim
canım benim için şöyle dua edebilirsin.
Allah ım rapisa evlenmek istiyor biliyorsun onu gerçekten seven ona destek olan ona yanında olduğunu belli eden sevgisini gösteren rapisaya aşık onu aldatmayacak ve rapisanında sevdiği aşık olduğu ruh eşini gönder hayırlısıyla mutlu bir yuva kurmalarını sağla Allah ım rapisanın öyle bir kocası olsunki ona baktıkça mutlu olsun onunla evlendiği için Allah a şükretsin ve onda seni bulsun yarabbim.Allah ım rapisa da kocasını mutlu etsin mutlu bir yuvası ve insanlara faydalı hayırlı evlatları olsun inşallah amin.

canım ben daha önce tefriciyeleri biten arkadaşlar bittikten sonra son günde dua yazıyorlar sayfalara tamda takip edemedim de o yüzden sordum herkesinki tamamlanınca ayrı bir dua yazılıyor mu diye

canım ben daha önce tefriciyeleri biten arkadaşlar bittikten sonra son günde dua yazıyorlar sayfalara tamda takip edemedim de o yüzden sordum herkesinki tamamlanınca ayrı bir dua yazılıyor mu diye

ben erken bitirdim ya kuzum, bide diğer topik için de okumaya başlayacam karışmasın diye senin duanı şimdi edeyim dedim ve ettim Allahım kabul etsin inşallah gönlüne göre versin Rabbim

Insallah hayirlara vesile olacak bu okumalar, dualar .. hissediyorum. Allahim insallah 'ben demistim' demeyi nasip eder... icimde tuhaf bi huzur hissediyorum dunden beri. Hayir olsun....

Canım 185 adet tefriciyeni okudum Allah kabul etsin her ne duan dileğin varsa

kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim

listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden

Evet cnm bitti.......

bitirdim ALLAH kabul etsin

Ceylincim listeyi ne zaman düzenlersin? Bir de zamanı belli etsek artık? Ben üç gün diyorum. Son gün belli olunca okuyor herkes zaten. Sıkıntı olmaz gibime geliyor.

kizlar yeni listeden na haber?

Ceylincim haftasonu giremedim, topik karismis resmen Benim tefriciyeler ne oldu, bitti mi, araya mi kaynadi, hicbir fikrim yok, gecen sayfalari arayip bakicam ne durumdayim

Ceylin duani okudum. 220 adet tefriciyeni de okudum. Allah kabul etsin. İnşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba
220 tefriciye bitti ceylincim listeye kaydedebilirsin

ceylın için 220 okudum...

selam arkadaşlar tatilden döndüm eğer aranıza tekrar almak isterseniz ben çok isterim

canım bende uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum benimkide 192 idi ama gel gördi adam olmayınca boy pos para etmiyor

anammmmmm....bizim topic coşmuş yine....

kızlar size yetişmek zor valla......kendimden kolonlayıp,sizi takip etmesi için ayarlayacağım kuzum......:13::13::13:

listeyi eklememişim

1)mavigece07 -----------.rapisa için 185 adet tefriciye
2)Enfl---------------rapisa için 185 adet tefriciye
3)Lilruba ------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
4)MissCherryBloosom-------------rapisa için 185 adet tefriciye
5)Ceylinimdeceylinim-------------rapisa için 185 adet tefriciye a85 okundu
6)fndkfndk-------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
7)rapisa----------------rapisa için 185.+ 4.adet tefriciye
8)tolin----------rapisa için 185 adet tefriciye
9)Sottile-------rapisa için 185 adet tefriciye
10)capoeira------rapisa için 185 adet tefriciye
11)özgem81--------rapisa için 185 adet tefriciye
12)Nehirsu85----------rapisa için 185 adet tefriciye
13)buujuu--------rapisa için 185 adet tefriciye
14)perican55----------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
15)Nara87 ---------rapisa için 185 adet tefriciye
16)deryadeniz28------------rapisa için 185 adet tefriciye
17)Kelebekcim-----------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
18)berirem---------rapisa için 185 adet tefriciye
19)Statistician----------rapisa için 185 adet tefriciye
20) cesmi_naz---------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
21)vazgecilmez----------rapisa için 185 adet tefriciye
22)cerenkar--------rapisa için 185 adet tefriciye
23)Limonlu_Cheescake----------rapisa için 185 adet tefriciye 125 okundu kalan 60
24)_tiramisu_-------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…