- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
- #2.441
canım çok güzel anlatmışsın yazdıklarının hepsine katılıyorum benimde hayatım zor ben üni bitirmedim ama düzgün bir yaşantım yok Allah a şükür çalışıyorum çalışmasam evde kesin kafayı yerdim çünkü insan boş durdukça olmadık şeylere sarıyor hele birde sevgilinden ayrılmışsan durup durup onu düşünüyorsun gereksiz gereksiz oysa onun umurunda mı bak işte eski seninkinin yaptığına . benimkilerde öyleydi .4 sene boyunca ben hayatıma kimseyi sokmadım çünkü 2 yıllık bir ilişki yaşadım ve sonra çok pişman oldum ben nasıl böyle bir hata yaptım diye çünkü ben insanlar bana karşı hatalı olsalarda kendimi suçlarım çünkü istesem bunu engelleyebilirdim bazen duygularımıza engel olamıyoruz .bu yüzden ben yemin ettim hatta bundan sonra hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olacak diye. tüm bu 4 senenin üstüne geçen sene hayatıma birini soktum ve ayrıldık .bu arada yeminimi de bozmuş oldum Allah affetsin. şimdi 3 ay oldu belki 4 ay tam farkında değilim 1 kere insan aramaz mı aramadı ben kendime şaşıyorum bu adamı böyle niye sevdim diye. ben hayatı hesaplar yaparak yaşayan biri değilim ama öyle olmak lazımmış bunu anladım bu yüzden çok takdir ettim seni .
o beni bırakıp gittiginde okulu bırakmıştım, bütün arkadaşlarımla görüşmeyi keseli seneler oluyordu, ailem desen babamla 1 seneye sakındır konuşmuyordum, annem desen yanımdaydı tamam ama babama sözü geçmiyordu, evden haftalarca çıkmadıgımı bilirim. HOUSE MD dizisi vardır bilir misin bilmem, sabah kahvaltı edip odama geçip diziyi açıyordum, tuvaletim gelmese yerimden kalkmam o derece, sırf beynim uyuşsun diye..
komşumuzun oglu vardı o zaman 2 3 yaşındaydı, arada annesi bize yolluyordu onu bilgisayar başından kalkayım diye
aradan 1 ay falan geçti face de bi baktım, yasin profiline bi kızla resmini koymuş, ben aynen kaldım dedim ki afferin kızım sana, sen onu düşünmemek için kendini eve hapset, beynini uyuştur, tek muattabın komşunun bebesi ve izledigin dizi olsun, o bak çevreye açılmış, kendine yeni kız bulmuş hayatı devam ediyor
geçtim babamın karşısına ( ki benm babam asker emeklisidir, öyle yumuşak bir adam degildir yani ) dedim ki bak ben çürüyorum sen gördün mü hiç beni, evet hatalarım oldu, evet ben bittim mahvoldum ama ayaga kalkmam lazım sen bana destek degilsin, kabul bana kızıyorsun eyvallah ama destek olmuyorsun köstek de olma artık bana. ben okuluma geri dönecem, sen istesen de dönecem istemesen de.. ya bana destek olursun, yada ben gidiyorum hakkını helal et bana ki diyorum ya bu cümleleri benim babama kimse kuramaz, ben artık kaybedecek bişeyim yok moduyla yaptım bu konuşmayı. tabi kolay olmadı ikna etmek, bi sürü kavga gürültü evde derken ikna oldu, okula geri döndüm. ben soğuk asık suratlı biri degilim, ama düşün okula 3. sınıftan geri döndüm, bana en yakın yaşı olan benden 5 yaş küçük ona da alıştım öyle öyle sıfırdan bi hayat kurdum kendime. ki anlattıklarımın yanında anlatmadıgım da çok şey var
demem o ki fundacım, hiçbişey zor degil inan bana, sen inançlı bi insansın, bunu tek bi gun bile kaybetme, aklından çıkarma. var bütün bunların bir sebebi, o adamla evlenseydin bu sıkıntıları evlendiginde de yaşamayacakmıydın öyle düşün tek bir an bile çıkarma aklından, geçecek tüm bunlar geçecek, dünyada aşk acısından ölen kimse yok şimdiye kadar, geçecek bunlar da ama nasıl geçecegi sana baglı, bu seçim senin