• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

canım çok güzel anlatmışsın yazdıklarının hepsine katılıyorum:34: benimde hayatım zor ben üni bitirmedim ama düzgün bir yaşantım yok Allah a şükür çalışıyorum çalışmasam evde kesin kafayı yerdim çünkü insan boş durdukça olmadık şeylere sarıyor hele birde sevgilinden ayrılmışsan durup durup onu düşünüyorsun gereksiz gereksiz oysa onun umurunda mı bak işte eski seninkinin yaptığına . benimkilerde öyleydi .4 sene boyunca ben hayatıma kimseyi sokmadım çünkü 2 yıllık bir ilişki yaşadım ve sonra çok pişman oldum ben nasıl böyle bir hata yaptım diye çünkü ben insanlar bana karşı hatalı olsalarda kendimi suçlarım çünkü istesem bunu engelleyebilirdim bazen duygularımıza engel olamıyoruz .bu yüzden ben yemin ettim hatta bundan sonra hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olacak diye. tüm bu 4 senenin üstüne geçen sene hayatıma birini soktum ve ayrıldık .bu arada yeminimi de bozmuş oldum Allah affetsin. şimdi 3 ay oldu belki 4 ay tam farkında değilim 1 kere insan aramaz mı aramadı ben kendime şaşıyorum bu adamı böyle niye sevdim diye. ben hayatı hesaplar yaparak yaşayan biri değilim ama öyle olmak lazımmış bunu anladım bu yüzden çok takdir ettim seni .

o beni bırakıp gittiginde okulu bırakmıştım, bütün arkadaşlarımla görüşmeyi keseli seneler oluyordu, ailem desen babamla 1 seneye sakındır konuşmuyordum, annem desen yanımdaydı tamam ama babama sözü geçmiyordu, evden haftalarca çıkmadıgımı bilirim. HOUSE MD dizisi vardır bilir misin bilmem, sabah kahvaltı edip odama geçip diziyi açıyordum, tuvaletim gelmese yerimden kalkmam o derece, sırf beynim uyuşsun diye..
komşumuzun oglu vardı o zaman 2 3 yaşındaydı, arada annesi bize yolluyordu onu bilgisayar başından kalkayım diye :34:
aradan 1 ay falan geçti face de bi baktım, yasin profiline bi kızla resmini koymuş, ben aynen :53: kaldım :53: dedim ki afferin kızım sana, sen onu düşünmemek için kendini eve hapset, beynini uyuştur, tek muattabın komşunun bebesi ve izledigin dizi olsun, o bak çevreye açılmış, kendine yeni kız bulmuş hayatı devam ediyor :ssz:
geçtim babamın karşısına ( ki benm babam asker emeklisidir, öyle yumuşak bir adam degildir yani :34: ) dedim ki bak ben çürüyorum sen gördün mü hiç beni, evet hatalarım oldu, evet ben bittim mahvoldum ama ayaga kalkmam lazım sen bana destek degilsin, kabul bana kızıyorsun eyvallah ama destek olmuyorsun köstek de olma artık bana. ben okuluma geri dönecem, sen istesen de dönecem istemesen de.. ya bana destek olursun, yada ben gidiyorum hakkını helal et bana :34: ki diyorum ya bu cümleleri benim babama kimse kuramaz, ben artık kaybedecek bişeyim yok moduyla yaptım bu konuşmayı. tabi kolay olmadı ikna etmek, bi sürü kavga gürültü evde derken ikna oldu, okula geri döndüm. ben soğuk asık suratlı biri degilim, ama düşün okula 3. sınıftan geri döndüm, bana en yakın yaşı olan benden 5 yaş küçük :53: ona da alıştım :34: öyle öyle sıfırdan bi hayat kurdum kendime. ki anlattıklarımın yanında anlatmadıgım da çok şey var :34:
demem o ki fundacım, hiçbişey zor degil inan bana, sen inançlı bi insansın, bunu tek bi gun bile kaybetme, aklından çıkarma. var bütün bunların bir sebebi, o adamla evlenseydin bu sıkıntıları evlendiginde de yaşamayacakmıydın öyle düşün :34: tek bir an bile çıkarma aklından, geçecek tüm bunlar geçecek, dünyada aşk acısından ölen kimse yok şimdiye kadar, geçecek bunlar da ama nasıl geçecegi sana baglı, bu seçim senin :34:

canım doğru istihare gelecekten haber vermesi için yapılmaz şöyle düşündüm sen şimdi sana dönme ihtimalini düşünerek onu özlüyorsun seni aramasını istiyorsun.istihareye yatarsan eğer onun senin kaderinde varmı diye çünkü eğer kaderinde yoksa sende ondan vazgeçersin ona göre yaşamına yön verirsin .ben geçen gün yattım kendim için kaderimde varmı diye eğer yoksa içimden düşüncemden kalbimden aklımdan fikrimden onu al , eğer kaderimde varsa bizi yakınlaştır diye dua ettim . rüyamda omuzuma kahverengi dövme yaptırdığımı gördüm sabah uyandığımda düşündümki dövme haran ve o bana helal değil. sonra rüya tabirlerinden baktım hem dileklerimin gerçekleşeceği yazıyor hemde tam tersi yazıyor. sonuç olarak ben onu düşünmemeye karar verdim. çünkü zaten mantıkende düşündüğümde aslında beklememem gerekiyordu ama ben kalbime sözgeçiremiyordum. şimdi Allah a şükürler olsunki istihareden sonra gerçekten rahatladım.yine aklıma geliyor face e girince profiline bakmaktan kendimi alamıyorum ama eskiye göre iyiyim.birde aklına geldikçe "ya Latif" çek Allah ın isimlerinden içinden onun sevgisini alıp Allah a olan sevginin artması için

Yapmadım canım ama istihare zaten öyle bir şey değil ki. Gelecekten haber vermez. Yani onunla olmam hayırlı mı değil mi diye yapabilirim ancak. Yada mesela onu aramalı mıyım diye.

canım çok güzel anlatmışsın yazdıklarının hepsine katılıyorum:34: benimde hayatım zor ben üni bitirmedim ama düzgün bir yaşantım yok Allah a şükür çalışıyorum çalışmasam evde kesin kafayı yerdim çünkü insan boş durdukça olmadık şeylere sarıyor hele birde sevgilinden ayrılmışsan durup durup onu düşünüyorsun gereksiz gereksiz oysa onun umurunda mı bak işte eski seninkinin yaptığına . benimkilerde öyleydi .4 sene boyunca ben hayatıma kimseyi sokmadım çünkü 2 yıllık bir ilişki yaşadım ve sonra çok pişman oldum ben nasıl böyle bir hata yaptım diye çünkü ben insanlar bana karşı hatalı olsalarda kendimi suçlarım çünkü istesem bunu engelleyebilirdim bazen duygularımıza engel olamıyoruz .bu yüzden ben yemin ettim hatta bundan sonra hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olacak diye. tüm bu 4 senenin üstüne geçen sene hayatıma birini soktum ve ayrıldık .bu arada yeminimi de bozmuş oldum Allah affetsin. şimdi 3 ay oldu belki 4 ay tam farkında değilim 1 kere insan aramaz mı aramadı ben kendime şaşıyorum bu adamı böyle niye sevdim diye. ben hayatı hesaplar yaparak yaşayan biri değilim ama öyle olmak lazımmış bunu anladım bu yüzden çok takdir ettim seni .

bende geçen gün face te eski sevgilimin fotolarını gördüm 5 sene önce falan 2 yıllık bir ilişkimiz olmuştu ama zaten umurumda değildi baktım evlenmiş şaşırdım sevindim birde kızı var 5-6 yaşlarında geçen sene evlenmiş o nasıl olmuş onu anlamadım heralde dul biriyle evlenmiş yani Allah mutlu etsin diyemiyorum yine de

merak bizim kanımızda var, ağustosta evlenecegini de mesela meraklı facebook araştırmalarım sonucunda öğrendim :1: o normal bişey tabi de hayata devam etmekten bahsediyorum ben, bilmem belki de o kadar üzüldüm ki zamanında artık taş kalpli oldum, üzülmek istemiyorum o yuzden de kaçmak kolay geliyor :34:

bu arada şekerim 160 taneyi okudum tefriciyelerden, 25 i de bu gece kesin tamamlarım da duanı göremedim geçmişte, zahmet olmazsa tekrardan yazar mısın buraya, akşam duanı da okuyayım, Rabbim kabulk etsin inşallah :16:

canım ben evlenmek istiyorum niyetimi yazdım da salavatlar bittikten sonra tekrar yazyormuyuz

merak bizim kanımızda var, ağustosta evlenecegini de mesela meraklı facebook araştırmalarım sonucunda öğrendim :1: o normal bişey tabi de hayata devam etmekten bahsediyorum ben, bilmem belki de o kadar üzüldüm ki zamanında artık taş kalpli oldum, üzülmek istemiyorum o yuzden de kaçmak kolay geliyor :34:

bu arada şekerim 160 taneyi okudum tefriciyelerden, 25 i de bu gece kesin tamamlarım da duanı göremedim geçmişte, zahmet olmazsa tekrardan yazar mısın buraya, akşam duanı da okuyayım, Rabbim kabulk etsin inşallah :16:

canım ben evlenmek istiyorum niyetimi yazdım da salavatlar bittikten sonra tekrar yazyormuyuz

geçmişte hangi sayfada oldugunu bulamadım da canım o sebeple dedim, tefriciyeler bitmek üzere benim, yatsı ezanıyla bir duanı da edeyim diyordum da, tekrardan yazarsan buraya yatsıyla beraber bitmiş olur dualarım canım :16:

ya bana da bugün bir uyku bastırdı kendi tefriciyelerimi zor okuyorum hiç böyle olmazdım ne kadar uykum gelsede yorgunda olsan eve geldim mi gözüm açılırdı niye böyle oldum anlamadım.:26: ben daha 101 deyim :17:
canım benim için şöyle dua edebilirsin.
Allah ım rapisa evlenmek istiyor biliyorsun onu gerçekten seven ona destek olan ona yanında olduğunu belli eden sevgisini gösteren rapisaya aşık onu aldatmayacak ve rapisanında sevdiği aşık olduğu ruh eşini gönder hayırlısıyla mutlu bir yuva kurmalarını sağla Allah ım rapisanın öyle bir kocası olsunki ona baktıkça mutlu olsun onunla evlendiği için Allah a şükretsin ve onda seni bulsun yarabbim.Allah ım rapisa da kocasını mutlu etsin mutlu bir yuvası ve insanlara faydalı hayırlı evlatları olsun inşallah amin.

canım ben daha önce tefriciyeleri biten arkadaşlar bittikten sonra son günde dua yazıyorlar sayfalara tamda takip edemedim de o yüzden sordum herkesinki tamamlanınca ayrı bir dua yazılıyor mu diye

geçmişte hangi sayfada oldugunu bulamadım da canım o sebeple dedim, tefriciyeler bitmek üzere benim, yatsı ezanıyla bir duanı da edeyim diyordum da, tekrardan yazarsan buraya yatsıyla beraber bitmiş olur dualarım canım :16:

ya bana da bugün bir uyku bastırdı kendi tefriciyelerimi zor okuyorum hiç böyle olmazdım ne kadar uykum gelsede yorgunda olsan eve geldim mi gözüm açılırdı niye böyle oldum anlamadım.:26: ben daha 101 deyim :17:
canım benim için şöyle dua edebilirsin.
Allah ım rapisa evlenmek istiyor biliyorsun onu gerçekten seven ona destek olan ona yanında olduğunu belli eden sevgisini gösteren rapisaya aşık onu aldatmayacak ve rapisanında sevdiği aşık olduğu ruh eşini gönder hayırlısıyla mutlu bir yuva kurmalarını sağla Allah ım rapisanın öyle bir kocası olsunki ona baktıkça mutlu olsun onunla evlendiği için Allah a şükretsin ve onda seni bulsun yarabbim.Allah ım rapisa da kocasını mutlu etsin mutlu bir yuvası ve insanlara faydalı hayırlı evlatları olsun inşallah amin.

canım ben daha önce tefriciyeleri biten arkadaşlar bittikten sonra son günde dua yazıyorlar sayfalara tamda takip edemedim de o yüzden sordum herkesinki tamamlanınca ayrı bir dua yazılıyor mu diye

ben erken bitirdim ya kuzum, bide diğer topik için de okumaya başlayacam karışmasın diye senin duanı şimdi edeyim dedim ve ettim Allahım kabul etsin inşallah :16: gönlüne göre versin Rabbim :16:

Insallah hayirlara vesile olacak bu okumalar, dualar .. hissediyorum. Allahim insallah 'ben demistim' demeyi nasip eder... icimde tuhaf bi huzur hissediyorum dunden beri. Hayir olsun....

Canım 185 adet tefriciyeni okudum Allah kabul etsin her ne duan dileğin varsa

kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim :49:

listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden :16:

Evet cnm bitti.......

Canımm pek güzel biliyorsun neyi sevip sevmediğimi..:16:
Teşekkür ederim..:23:

Lilrubacım soğuttum ikramını biraz ama hakkını helal et, böyle de içerim..:29:

Nişanlımla dışarıdaydık ancak cevap verebildim hanımlar, kusuruma bakmayın.. :17:

bitirdim ALLAH kabul etsin

arkadaşlar çok ayıp yapmayın ayrıca tolinin demek ıstedıgı kımsenın duasının kabul hayırlı hayırsızlıgı degıl bazen agırlık cokuyor zorlanıyoruz sızede oluyomu dıye sordu (evet banada bır defa oldu ) sonrada bır yerde okumustum nıyet hayırsızsa boyle olurmus dedı kendı fıkrı degıldı ve muhabbettı.Herkes elbettekı fıkrını paylaşır ama uslup önemli kalpkırmak kabeyi yıkmaktan günah napıosunuz siz

burda yaradandan dua nıyet nıyazındayız oda ama gec ama erken okumus sana arkadasım kul hakkı var dua hakkı var yapmayın,Çok üzücü

Arkadaşlar kimsenin meselesine karışmak haddim değildir ama şahsi fikrimi belirtmek isterim. Tolin bir yerde bir şey okumuş bunu bizimle paylaştı ama doğru ama yanlış kendisi de bunu emin olarak kesin böyledir diyerek ya da birilerine misilleme yaparak yazdığını kesinlikle düşünmüyorum. Ki burda hepimiz duanın kabul olup olmayacağını sadece Allah'ın takdiri olduğunun bilincinde aksi olsa kimse burda olmaz yaradana el açmazdı.

Bazen okumalarda zorlandığımız oluyor kimi zaman yoğunluktan kimi zaman okumaların üst üste gelmesinden vs .. Son anda haber verilme olayının da bu kadar büyütülmemesi gerekir ki burda da aksilikler olabilir burda kalabalık bir grubuz ve birbirimize alayışlı olmalıyız lütfen sakin olalım

Burası bir dua topici bizler burda Allah kelamı ederken bunca selevat ederken kalbimiz yumuşamayıp kalp kırıyorsak duadan bi haber insanlar birbirini doğrasın o zaman arkadaşlar yapmayın etmeyin arkadaşlar. Kalp kırmak kabe yıkmakla eş değer tutulmuşken burda hak helal etmemeler beddualar almış başını gidiyor lütfen toprlanıp kendimize gelelim

Ceylincim listeyi ne zaman düzenlersin? Bir de zamanı belli etsek artık? Ben üç gün diyorum. Son gün belli olunca okuyor herkes zaten. Sıkıntı olmaz gibime geliyor.

kizlar yeni listeden na haber?

Ceylincim haftasonu giremedim, topik karismis resmen:53::53: Benim tefriciyeler ne oldu, bitti mi, araya mi kaynadi, hicbir fikrim yok, gecen sayfalari arayip bakicam ne durumdayim :53:

Ceylin duani okudum. 220 adet tefriciyeni de okudum. Allah kabul etsin. İnşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevilanın polemiği sebebiyle konunuza denk geldim.
Öncelikle Allah niyetlerinizi kabul etsin..:nazar:
Bende listeye girmek isterim ama takip edemeyebilirim o yüzden şimdilik eksiğiniz varsa okumayan arkadaşın yerine ben okuyabilirim.Tabii kabul ederseniz.:26:

Hanımlar, allah nasip ederse yarın yola çıkıyorum.. Türkiyeye var, yerleş tlfn al internet al, baya ızun iş.. Buraya belki giremem ama fındığa yazar hakkıma düşen sayıyı alırım.. Yolculuk hali hakkınızı helal edin :72:

merhaba :3:
220 tefriciye bitti ceylincim listeye kaydedebilirsin

ceylın için 220 okudum...

selam arkadaşlar tatilden döndüm eğer aranıza tekrar almak isterseniz ben çok isterim

canım bende uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum benimkide 192 idi ama gel gördi adam olmayınca boy pos para etmiyor

anammmmmm....bizim topic coşmuş yine....

kızlar size yetişmek zor valla......kendimden kolonlayıp,sizi takip etmesi için ayarlayacağım kuzum......:13::13::13:

:16::16::16::16::16::16:

listeyi eklememişim :1:

1)mavigece07 -----------.rapisa için 185 adet tefriciye
2)Enfl---------------rapisa için 185 adet tefriciye
3)Lilruba ------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
4)MissCherryBloosom-------------rapisa için 185 adet tefriciye
5)Ceylinimdeceylinim-------------rapisa için 185 adet tefriciye a85 okundu
6)fndkfndk-------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
7)rapisa----------------rapisa için 185.+ 4.adet tefriciye
8)tolin----------rapisa için 185 adet tefriciye
9)Sottile-------rapisa için 185 adet tefriciye
10)capoeira------rapisa için 185 adet tefriciye
11)özgem81--------rapisa için 185 adet tefriciye
12)Nehirsu85----------rapisa için 185 adet tefriciye
13)buujuu--------rapisa için 185 adet tefriciye
14)perican55----------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
15)Nara87 ---------rapisa için 185 adet tefriciye
16)deryadeniz28------------rapisa için 185 adet tefriciye
17)Kelebekcim-----------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
18)berirem---------rapisa için 185 adet tefriciye
19)Statistician----------rapisa için 185 adet tefriciye
20) cesmi_naz---------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu
21)vazgecilmez----------rapisa için 185 adet tefriciye
22)cerenkar--------rapisa için 185 adet tefriciye
23)Limonlu_Cheescake----------rapisa için 185 adet tefriciye 125 okundu kalan 60
24)_tiramisu_-------------rapisa için 185 adet tefriciye 185 okundu

kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim :49:

listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden :16:

Back