Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

bu mu ? bir kere mi okuyacam?????

Ta kendisi. :) İçten oku da kaç kere okuduğunun önemi yok kuzum. :)

Öyle yaptım ben de canım. Katılım bankalarının hepsine başvurdum ama tık yok.

.......185 tane BİTTİ .....

abin bi işten bahsetmişti sanırım, o iş olmuyor mu :26:

Abimlerin hastanede kayıt kabul için canım o iş. Yani bizimkiler geçici iş olarak bakıyor ona. Yarın öbür gün bankadan arayıp da hadi gel başla deseler çıkmamı isteyecekler o işten. Maaşı çok az olacak muhtemelen ama ben maaşı için değil evden uzaklaşmak için istiyorum zaten orayı. :26:

tamam canım:) bu dua baska bisey içinde okunabilyor mu_?

Hangi dua canım? Benim yazdığım mı? Onu ben yazdım kız içimden geldiği şekilde. :)

ya üstüne bisey var ya cahil kaldım anlat bacım

en azından çok göz önünde olmazsan bi süre ertelenir belki başka iş meselesi canım

ya üstüne bisey var ya cahil kaldım anlat bacım

Haa... Onu da dün buldum ben. Onu okuyup dua etmek iyi olurmuş. Hiçbir tecrübem yok açıkçası. Anlamı güzel geldi yazdım öyle.
Umarım daha makbul olur duam ne diyeyim cancağzım. :)

en azından çok göz önünde olmazsan bi süre ertelenir belki başka iş meselesi canım

İnşallah kuzum inşallah. Kafanı çok şişirdim bugün hakkını helal et.

tamam hepsini birlikte okurum,kendime de okuyayım o üstteki duayı katarak belki iyi olurum:)

Mutlu ol o zaman.

ayyy çok sevindimmm

tefriciyeyi de sonunda ezberledim yaa, rahatça okuyabilirim artık, diğer türlü ancak bilgisayar başındayken okuyabiliyordum yavaş ilerliyordum o yuzden şimdi az önce dedemi aramak için bahçeye çıktım, gidip gelirken bile okudum bi sürü

Bu sefer benim de çok çabuk bitti. Hem buradakini hem diğer forumdakini bugün bitirdim. :) Zor olur ezberlemeden canım ya. Sevindim senin adına.

Bu sefer benim de çok çabuk bitti. Hem buradakini hem diğer forumdakini bugün bitirdim. :) Zor olur ezberlemeden canım ya. Sevindim senin adına.

ikisini birden nasıl bitirdin yaa helal vallaa ben bi süre okuduktan sonra aklım kaymaya başlıyor o zaman bırakıyorum :26: ee benm aklımda çabuk dağılıyor tabi o yuzden sürekli bırakmak zorunda kalabiliyorum

125 tane okudum. 60 tanesini de bu gece okuyup bitiricem inşallah.

bende geçen gün face te eski sevgilimin fotolarını gördüm 5 sene önce falan 2 yıllık bir ilişkimiz olmuştu ama zaten umurumda değildi baktım evlenmiş şaşırdım sevindim birde kızı var 5-6 yaşlarında geçen sene evlenmiş o nasıl olmuş onu anlamadım heralde dul biriyle evlenmiş yani Allah mutlu etsin diyemiyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…