• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

bu mu ? bir kere mi okuyacam?????

Ta kendisi. :) İçten oku da kaç kere okuduğunun önemi yok kuzum. :)

anlıyorum seni canım, dışarıdan biri olarak da bir çözüm yolu var mı diye düşünüyorum sadece :26:

kapalı çalışmasına izin verilen bankalar var benm bildigim, onlara başvursan, belki onlardan birine kabul edilirsin orta yol bulunmuş olur :26:

Öyle yaptım ben de canım. Katılım bankalarının hepsine başvurdum ama tık yok. :50:

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -Bugün başlıyoruz :34:- rapisa için okuyacağız
1)mavigece07 ----------- rapisa için 185 adet tefriciye
2)Enfl---------------rapisa için 185 adet tefriciye
3)Lilruba ------------rapisa için 185 adet tefriciye
4)MissCherryBloosom-------------rapisa için 185 adet tefriciye
5)Ceylinimdeceylinim------------185 Bitti
6)fndkfndk-------------rapisa için 185 adet tefriciye
7)rapisa----------------rapisa için 185 + 4 adet tefriciye
8)tolin----------rapisa için 185 adet tefriciye
9)Sottile-------rapisa için 185 adet tefriciye
10)capoeira------rapisa için 185 adet tefriciye
11)özgem81--------rapisa için 185 adet tefriciye
12)Nehirsu85----------rapisa için 185 adet tefriciye
13)buujuu--------rapisa için 185 adet tefriciye
14)perican55----------rapisa için 185 adet tefriciye
15)Nara87 ---------rapisa için 185 adet tefriciye
16)deryadeniz28------------rapisa için 185 adet tefriciye
17)Kelebekcim------------185 Bitti
18)berirem---------rapisa için 185 adet tefriciye
19)Statistician----------rapisa için 185 adet tefriciye
20) cesmi_naz---------rapisa için 185 adet tefriciye
21)vazgecilmez----------rapisa için 185 adet tefriciye
22)cerenkar--------rapisa için 185 adet tefriciye
23)Limonlu_Cheescake----------rapisa için 185 adet tefriciye
24)_tiramisu_---------------185 Bitti

son durum budur kızlar :15:

.......185 tane BİTTİ .....

abin bi işten bahsetmişti sanırım, o iş olmuyor mu :26:

Abimlerin hastanede kayıt kabul için canım o iş. Yani bizimkiler geçici iş olarak bakıyor ona. Yarın öbür gün bankadan arayıp da hadi gel başla deseler çıkmamı isteyecekler o işten. Maaşı çok az olacak muhtemelen ama ben maaşı için değil evden uzaklaşmak için istiyorum zaten orayı. :26:

tamam canım:) bu dua baska bisey içinde okunabilyor mu_?

Hangi dua canım? Benim yazdığım mı? Onu ben yazdım kız içimden geldiği şekilde. :)

Abimlerin hastanede kayıt kabul için canım o iş. Yani bizimkiler geçici iş olarak bakıyor ona. Yarın öbür gün bankadan arayıp da hadi gel başla deseler çıkmamı isteyecekler o işten. Maaşı çok az olacak muhtemelen ama ben maaşı için değil evden uzaklaşmak için istiyorum zaten orayı. :26:

Hangi dua canım? Benim yazdığım mı? Onu ben yazdım kız içimden geldiği şekilde. :)

ya üstüne bisey var ya cahil kaldım anlat bacım:17::17:

en azından çok göz önünde olmazsan bi süre ertelenir belki başka iş meselesi canım :31:

ya üstüne bisey var ya cahil kaldım anlat bacım:17::17:

Haa... Onu da dün buldum ben. Onu okuyup dua etmek iyi olurmuş. Hiçbir tecrübem yok açıkçası. Anlamı güzel geldi yazdım öyle. :1:
Umarım daha makbul olur duam ne diyeyim cancağzım. :)

en azından çok göz önünde olmazsan bi süre ertelenir belki başka iş meselesi canım :31:

İnşallah kuzum inşallah. Kafanı çok şişirdim bugün hakkını helal et. :17:

Haa... Onu da dün buldum ben. Onu okuyup dua etmek iyi olurmuş. Hiçbir tecrübem yok açıkçası. Anlamı güzel geldi yazdım öyle. :1:
Umarım daha makbul olur duam ne diyeyim cancağzım. :)

İnşallah kuzum inşallah. Kafanı çok şişirdim bugün hakkını helal et. :17:

tamam hepsini birlikte okurum,kendime de okuyayım o üstteki duayı katarak belki iyi olurum:)

Mutlu ol o zaman. :16:

ayyy çok sevindimmm :16::16:

tefriciyeyi de sonunda ezberledim yaa, rahatça okuyabilirim artık, diğer türlü ancak bilgisayar başındayken okuyabiliyordum yavaş ilerliyordum o yuzden :41: şimdi az önce dedemi aramak için bahçeye çıktım, gidip gelirken bile okudum bi sürü :1:

ayyy çok sevindimmm :16::16:

tefriciyeyi de sonunda ezberledim yaa, rahatça okuyabilirim artık, diğer türlü ancak bilgisayar başındayken okuyabiliyordum yavaş ilerliyordum o yuzden :41: şimdi az önce dedemi aramak için bahçeye çıktım, gidip gelirken bile okudum bi sürü :1:

Bu sefer benim de çok çabuk bitti. Hem buradakini hem diğer forumdakini bugün bitirdim. :) Zor olur ezberlemeden canım ya. Sevindim senin adına.

Bu sefer benim de çok çabuk bitti. Hem buradakini hem diğer forumdakini bugün bitirdim. :) Zor olur ezberlemeden canım ya. Sevindim senin adına.

ikisini birden nasıl bitirdin yaa helal vallaa :53: ben bi süre okuduktan sonra aklım kaymaya başlıyor o zaman bırakıyorum :26: ee benm aklımda çabuk dağılıyor tabi o yuzden sürekli bırakmak zorunda kalabiliyorum :1:

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -Bugün başlıyoruz :34:- rapisa için okuyacağız
1)mavigece07 ----------- rapisa için 185 adet tefriciye
2)Enfl---------------rapisa için 185 adet tefriciye
3)Lilruba ------------rapisa için 185 adet tefriciye
4)MissCherryBloosom-------------rapisa için 185 adet tefriciye
5)Ceylinimdeceylinim------------185 Bitti
6)fndkfndk-------------rapisa için 185 adet tefriciye
7)rapisa----------------rapisa için 185 + 4 adet tefriciye
8)tolin----------rapisa için 185 adet tefriciye
9)Sottile-------rapisa için 185 adet tefriciye
10)capoeira------rapisa için 185 adet tefriciye
11)özgem81--------rapisa için 185 adet tefriciye
12)Nehirsu85----------rapisa için 185 adet tefriciye
13)buujuu--------rapisa için 185 adet tefriciye
14)perican55----------rapisa için 185 adet tefriciye
15)Nara87 ---------rapisa için 185 adet tefriciye
16)deryadeniz28------------rapisa için 185 adet tefriciye
17)Kelebekcim------------185 Bitti
18)berirem---------rapisa için 185 adet tefriciye
19)Statistician----------rapisa için 185 adet tefriciye
20) cesmi_naz---------rapisa için 185 adet tefriciye
21)vazgecilmez----------rapisa için 185 adet tefriciye
22)cerenkar--------rapisa için 185 adet tefriciye
23)Limonlu_Cheescake----------rapisa için 185 adet tefriciye
24)_tiramisu_---------------185 Bitti

son durum budur kızlar :15:

125 tane okudum. 60 tanesini de bu gece okuyup bitiricem inşallah.:16:

bende geçen gün face te eski sevgilimin fotolarını gördüm 5 sene önce falan 2 yıllık bir ilişkimiz olmuştu ama zaten umurumda değildi baktım evlenmiş şaşırdım sevindim birde kızı var 5-6 yaşlarında geçen sene evlenmiş o nasıl olmuş onu anlamadım heralde dul biriyle evlenmiş yani Allah mutlu etsin diyemiyorum yine de

benim eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, duydugumda garip bi huzur hissettim içimde, hatta mutlu bile oldum onun adına, her ne kadar bana yaptıgı şeyler hoş olmasa da o benim ilk aşkımdı, mutlu olmasını isterim tabi :34: tabi biz ayrılalı 3 yılı geçti, senin de zamana ihtiyacın var canım :31:
tabi umarım sen 3 yıl sonra bile hala yalnız olmazsın o ayrı mesele :33:

Back
X