Alsam ben senin yerine okuycam cunku okuma bugun biterse siradaki arkadasa baslicazben mazeretliyim cnm üç güne biter inşaalah
Okucam ben senin yerine cunku dier arkadasa gecebilmemiz icin sayinin tam olmasi gerekiyor ....mazeretliler lutfen bildirsin ki 9 gunde 9 kisinin okumasi da bitain hizlicaben mazeretliyim cnm üç güne biter inşaalah
Haklısınız kızlar. Ama benim gerçekten çok mühim bir mazeretim vardı. Bundan sonra bir sıkıntı yok, her gün üzerime düşen 1111 taneyi okuyacağım inşallah. Ben az önce ilk 1111'imi bitirdim. İkinci kişiye bu gece geçiyor muyuz; yoksa yarın mı geçeceğiz?Arkadaslar her gun bir kisiye okuyalim die yola ciktik adet olanlari aramizda hallediyoruz gereksegazel olsun gerek ben olayim okuyamayacak olanlarin yerine okuyoruz zaten az kisiyiz biraz istikrarli olalim hergun su konuya bi bakalim en azindan ....
Onemli deil tabikide mazeretimiz olacak ama zamaninda birbirimizi bilgilendirelim ki 9 kisilik bu grupla daha bi suru seyler okuyabilelim kisa zamanda .....birbirimizin acigini kapatiriz her sekilde ...ikinci 1111 e baslayalim ki siradaki arkadasimizin dilegini bekletmeyelim bugunsegazel yarin S shibalba ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?