Sarılıp uyumak bile yetiyor bazen :) sabah tekrar şans denemenize bayıldımgenelde reddedilen ben oluyorum bu ara eşimin dişi ağrıyoryine de şansımı deniyorum, olmazsa sarılıp uyuyorum sabahı bekliyorum tekrar şansımı deniyorum
Merhaba herkeze.Esinizin iliski isteğine karşın o anda kendinizi iyi hissetmediğinizi belli eden bir durumda surat aşıp dönüp sırtını uyumasina ne denir ...
Gelin herkez bu salakça davranışa karşı doksun içini buraya
aşka küsülmez kiSarılıp uyumak bile yetiyor bazen :) sabah tekrar şans denemenize bayıldımben olsam küserim sabah hiç umursamazdım
aşka küsülmez ki
neden salakça olsun ki seni istediği an sen istemediğin için suratını asması çok mu salakça .Ayrıca burası BDV makara yeri değilKızlar burda bana bisey sormayın.herke içinden geleni yassin.biraz makara biraz gerçek gulelim dedim
aneden salakça olsun ki seni istediği an sen istemediğin için suratını asması çok mu salakça .Ayrıca burası BDV makara yeri değil
Ben salakca yazmadım demedim de..
a
Anlıyorum....Merhaba herkeze.Esinizin iliski isteğine karşın o anda kendinizi iyi hissetmediğinizi belli eden bir durumda surat aşıp dönüp sırtını uyumasina ne denir ...
Gelin herkez bu salakça davranışa karşı doksun içini buraya
bdv de makara kakara yasakKızlar burda bana bisey sormayın.herke içinden geleni yassin.biraz makara biraz gerçek gulelim dedim