hayır bız mı cok zengın gorunuyoruz??? ınsanlar hep bı beklentı ıcınde

Utanmak da haksız değilim di mi? Daha bunlar bazıları üstelik... dahası da var

Çok sağol canım inşallah aralıkta alıcaz kucağımıza çok zorlu bı surecten geçiyoruz. Yarın arayıp konuşmayı düşünüyorum artık.

Yok artik halanin kocasina bak sen ne alaka yani.. ama kabahat halanizda ki kocasina bu cesareti vermis. Yani iyi adammis esiniz yolunacak kaz saniyorlar beni dememis. Ama bir önlemini almalisiniz aileniz sizin yuvanizi ve huzurunuzu düsünmüyorsa biraz daha sert olmalisiniz. Acikca ifade edin tekrarlanmasi halinde iletisiminizi koparacaginizi söylesin. Esiniz simdi bir sey demiyor belki ama yarin öbür gün basiniza da kakabilir bunlari ince ince düsünmek lazim.

Utanmak da haksız değilim di mi? Daha bunlar bazıları üstelik... dahası da var
Kesinlikle haklısınız. Allaha çok şükür eşiniz iyi bir insanmış,gönlü zenginmiş ki sorun etmemiş. Başkası olsa bence çok sert tepkiler verirdi.
Dediğim gibi açın annenizi halanızı konuşun. Tepkinizi belli edin. Her ne kadar kocanız olsa da bir yerde 'elin oğlu' , tüm bunlara tahammül etmek zorunda değil

Kusura bakmadan ne yuzsuz ailen varmis, ogrenci kiza para gonderme calissin birde kiza kredi cektir haa tovbeler olsun daha neler gorecegiz ?

Hadi annen baban neyse diyelim de halanın kocası nasıl istiyor.Hem de kredi çek belki sen çekeceksin belki ev alacaksın.
Esım de öyle demiş zaten biz de zor durumdayız kredi çekme hakkımı kendimize saklıyoruz diye konuşmuş. Ama üzülüyorum ben artık yaa

Herşeyi kendin yapsan da ailene yardım edersin, o ayrı mesele de ailen iyi niyetli değil. Sorun orada. Aldıklarını geri vermiyorlar. Sonuçta tek başına değilsin, eşin var, evladın olacak inşaAllah. Bir de akraba boyu böyleler yani. Kendini kullandırtma. Bu ailen bile olsa.

Siz onlara evlatlık etmekle yükümlüsünüz.
Tutup da durumunuz yokken kredi çekip boş yere borçlanmakla değil.

Halanızın kocası ne alaka ya? Nereden geliyorsa bu rahatlık, şaşırdım valla ben.
Kısacası kız evlat büyüttük, okuttuk(!), o da bizi finanse edecek kafası galiba.
Öyle olsa içim yanmayacak ona bile hakları yok aslında ama ben her şeyi kendim yaptım ki başıma daha 18 yaşındaydım okula başladım başka bi şehirde evimi tuttum işimi buldum gecelı gündüzlü çalıştım çok zor geldim bugünlere..

J
Haklısın canım sonuna kadar sen haklısın. Hic acıma lap diye söyle bende olsam bende vermezdim. Bizde de maddi durum degilde yurt dısında yasıyoruz diye evimizi misafirlere açtılar bende resti cektim burası bizim evimiz diye. Kimse bir sey diyemedi öyle olcan. Bir sey demedikce tepene cıkıyorlar.

Evet bunu da düşünüyorum allaha şükür şimdi hiç bir sorunumuz yok ama yıllar bize ne getirir bilmiyorum bi de bunlarla uğraşmak ıstemıyorum

Her zaman hazır bir cevabınız olsun eşinle.
Kredi borcumuz var, vallahi esas siz bize yardım etseniz çok makbule geçer falan de.
Evet akşam bunu konuştuk eşimin bi arkadaşı da borç istemişti 5000 tl o zman vardı verdik. Sonra ben aniden ameliyat oldum sıkıştık mecburen istedik adamın verdiği cevap ben bu kadar erken isteyeceğini bilmiyordum!!! Hadi yaa istemeden ver o zaman. Senin sorman gerekmez mi geçmiş olsun var mı bi ihtiyacınız diye daha paramızı vermeyecek neyse 1 hafta içinde verdi en azından. Dedik ki biz bi yere borclanalım gerçekten çünkü bu devirde borclanmadan bi şeye sahip olunmuyor zaten. Öyle bi karar aldık bakalım bi de bu yolu denicez bunların önüne geçmek için

ayıp gerçekten kzımız okuyo parasız kalıp kötü şeylere sapmasın para yollayalım diyeceklerine daha öğrenci adamdan para istemişler.. sizi evlat olarak görmedikleri gibi insan olarak acımıyorlar da..

hemen bir eve girin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…