Yani küçük miktarlar gözümüze görünmedi o zaman vardı verdik ama bunlar nedir yaa vallahi sinir oluyorum artıkcok terbiyesizler sakin sakin yuzlerine tukur ve sakin verme bunlar senin yuvani yikarlar
Biliyor canım. Sonradan söyledik yani.Aileniz tedavi gördüğünüzü biliyor mu? Ameliyat olduğunuzu falan
Bana da öyle geliyor her şeyimi tek başıma yaptım tırnaklarımla kazıdım resmen. Bi rahat bırakın artık ya aılemse de bi yere kadarKusura bakma, ailen bi garip
Evet ben de bunu düşünüyorum yarın annemi aramayı düşünüyorumBen olsam halamla annemle konuşurum yüzüm kalmadı kocama bakmaya yeterin artık diye sitem ederim
Buna rağmen hala istiyorlar mı?Biliyor canım. Sonradan söyledik yani.
Ben borç istemekten de kendi paramı istemekten de korkan biriyim zaten. Odeyeceklerını bilsem yardım edeyim ama yok öyle bi şey. Ki zaten şu ara.oyle bi durumumuz da yok önümüzde daha doğum varay sizin adınıza cidden üzüldüm. herkes bi beklenti içine girmiş. üzmeyin kendinizi. sonuçta onlardan siz sorumlu değilsiniz. sakın kredi çekip para vermeyin.
siz de kolay gelmediniz bu günlere...
ayrıca tedavi taksitleri ödüyomuşunuz. yani sizinde kendinize göre harcamanız var.
Hadi annen baban neyse diyelim de halanın kocası nasıl istiyor.Hem de kredi çek belki sen çekeceksin belki ev alacaksın.Yani küçük miktarlar gözümüze görünmedi o zaman vardı verdik ama bunlar nedir yaa vallahi sinir oluyorum artık
Bi süre sonra küsüp darılacaklar diye bekliyorum zaten. Var da vermiyorum diye dusunuyorlardır belki. Ki olsa da vermek zorunda değilim de mi sırf ailem diye?? Hani ben her şeyi kendim yaptım diye aileme maddi yönden hiç mınnetım yok öyle düşünüyorum yanlış mıyım?Doğacak çocuğumun rızkı onlar, kusura bakmayın 5 kuruş veremem dersin olur biter.
Halamın evine de 3 tane maaş giriyor!!! Benim kocam tek başına çalışıyor ben çalışamıyorum maalesef şimdilikValla babana bile güvenmeyeceksin bu devirde derler ya.. Hadi borç istersin olabilir ama paran yoksa bana kredi çek demek nedir ya afedersin ama ancak bu kadar yüzsüz olunabilir. Bi de halanın kocadı dıdının dıdısı yani oha. İyi bari kimseye vermemişsiniz. Burda çok var bileziklerini verip kredi çekip ah vah edenler. Akıllı davranmışsınız kimseye vermeyin bi şey. Herkes yolacak tavuk arıyor hayret bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?