• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır! ağlamıyorum gözüme soğan kaçtı.

alimiyon

erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.788
14.543
208
İyi akşamlar kızlar.
Konumun yerinin burası olup olmadığını bilmiyorum değilse affola.
Sadede gelecek olursam mutfağın demirbaşlarından olan soğanı doğramayı geçtim soyarken bile :cry: böyle olmam yeşil soğanda bile durum aynı. İnanın yemek yapmaktan soğuma derecesine geldim:KK51: bi elimde mendille yemek yapıyorum. Yok mudur bunun bi çaresi?
Önerilerinizi bekliyorum.:spor:

Soğanı ikiye bölüp yıkayın kurulmadan doğrayın.

Soğan buzdolabında durup hızlıca doğranırsa da az yakıyormuş havaya hemen karışamıyormuş etkisi

ASPİratör :KK76:
Doğrama tahtasını altına koy çalıştır aspiratörü kaç tane doğramak istiyorsan doğra ince ince

Soğanı ikiye bölüp yıkayın kurulmadan doğrayın.
onu da denedim bi şey değişmedi.

Soğan buzdolabında durup hızlıca doğranırsa da az yakıyormuş havaya hemen karışamıyormuş etkisi
evet buzdolabına koyunca yakmıyor ama öyle de vitaminleri vs. ölüyor mudur acaba diye düşündürdü.
Benimde öyle ya.
Mutfakta soğan doğransa benim salonda gözlerim dolar.
Konuyu okuyunca bile gözlerim yaşardı o derece gözümü açamıyorum soğan doğrayınca.
aynen soğanın doğrandığı ortam bile yakıyor gözlerimi ağlamış gibi damla damla yaşlar akıyor resmen kabusum oldu.

İyi akşamlar kızlar.
Konumun yerinin burası olup olmadığını bilmiyorum değilse affola.
Sadede gelecek olursam mutfağın demirbaşlarından olan soğanı doğramayı geçtim soyarken bile :cry: böyle olmam yeşil soğanda bile durum aynı. İnanın yemek yapmaktan soğuma derecesine geldim:KK51: bi elimde mendille yemek yapıyorum. Yok mudur bunun bi çaresi?
Önerilerinizi bekliyorum.:spor:

Her şeyi denedim tek çözümü lenste buldum. Lens kullanmaya başladığımdan beri yaşarmıyor gözlerim. Ne kadar mantıklı bir öneri oldu bilemedim.

büyük marketlerde vardır sanırım.
var sanırım cnm superfreshti yanlış hatırlamıyorsam

evet buymuş
17011060_large.jpg

Vitamini neden ölsün ki

Buzluk değil dolap

soğuk ortam oda sıcaklığından daha iyidir bence sebze saklamak için zaten öbür türlü çimleniyorlar çabucak

Ama işte dolaplarda yer sıkıntı

Ben lens takıyorum, evde de lensle geziyorum yatmadan yatmaya çıkarıyorum. Hiç gözüm yanmaz soğan doğrarken, etkisi var mıdır bilmiyorum.

Benim hem gözlerim yaşarıyor hem de baş ağrısı yapıyor.
Soğan ve çamaşır suyu da :işsiz:

Back
X