biraz geç uyandım ablam bayağı rüyalar gördüm eşimin işi konusunda kanun hükmünde kararname çıktı ya bugün orucum
allah kabüll etsin dün adıyamana gitik kızımın yanına giderken yolda teker patladı verilmiş sadakamız varmışbiraz geç uyandım ablam bayağı rüyalar gördüm eşimin işi konusunda kanun hükmünde kararname çıktı ya bugün orucum
ay öyleymiş ablam elin açık senin birgün yemeğini yemeye geleceğimallah kabüll etsin dün adıyamana gitik kızımın yanına giderken yolda teker patladı verilmiş sadakamız varmış
gel çok sevinirimay öyleymiş ablam elin açık senin birgün yemeğini yemeye geleceğim
40 ı geçerse söylemem belki yolum düşer gelirimgel çok sevinirim
gel tatlıda çiköftede canına şifa olsun bizim burda herkes misafir sever özel arabada var gezeriz40 ı geçerse söylemem belki yolum düşer gelirimçiğ köfte isterim bir de tatlı bir de çayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gel tatlıda çiköftede canına şifa olsun bizim burda herkes misafir sever özel arabada var gezeriz
ooonot araba benimoglum bana aldı beş ay önce
evet aynen araba sürmeyi ögrenecem kapı açıp kaptmayı ögrendim gerisi gelirooooleyyyyyyyyyyy o zaman kız kıza gezeriz hehehehe eşimi eşine sepetleriz onlar da erkek erkeğe gezsinler
eşin biliyor sanırım demi şöfördü eşin o öğretir ablamevet aynen araba sürmeyi ögrenecem kapı açıp kaptmayı ögrendim gerisi gelir
evet oglumda biliyor adıyamandaki kızımda adıyamandan gelirken o kulanıyordu bazen bayan sürücümüz var minetimiz kimseye yokeşin biliyor sanırım demi şöfördü eşin o öğretir ablam
modeli ne abla rengi ne ?evet oglumda biliyor adıyamandaki kızımda adıyamandan gelirken o kulanıyordu bazen bayan sürücümüz var minetimiz kimseye yok
opel astramodeli ne abla rengi ne ?
ay ben de oğlum büyük adam olursa ben de derim ilerde bana araba al heheh hayırlı evlat zaten evlendikten sonra bir şey isteyememgelin belki izin vermez hehehehe
ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN ABLAM amin..opel astra
ben de zikrimi çektim eşime de keçiboynuzu suyu içirdim hem bebek için ona güç olsun hem de sigara içiyor çok onun etkilerini azaltsın diye benim de adete kaldı 10 gün bakalım bu ay ne olacakdaha uyanıksın benim gibi esmalarım çekiyordum kocada yok duymasın
keçi boynuzu suyunu dumadım pekmezini ben çok kulandım kansızlıga iyi geliyorben de zikrimi çektim eşime de keçiboynuzu suyu içirdim hem bebek için ona güç olsun hem de sigara içiyor çok onun etkilerini azaltsın diye benim de adete kaldı 10 gün bakalım bu ay ne olacak
hımm biz bebek için daha çok içiriyorum gerçi eşimde sorun yok ama yine de sigaranın etkisi kırılsın kansere karşı da iyiymişkeçi boynuzu suyunu dumadım pekmezini ben çok kulandım kansızlıga iyi geliyor
sigara için bende içiyorum biliyorsun marketler soracam varsa alırımhımm biz bebek için daha çok içiriyorum gerçi eşimde sorun yok ama yine de sigaranın etkisi kırılsın kansere karşı da iyiymiş