---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

günaydın bana gel bayramda kısmet olursa kurban keseceyiz
hehe geleyim ablam :KK70: biz borçlardan kesemeyeceğiz de eşim babasının keseceği kurbana biraz yardım eder işte maddi olarak biraz da etimizi getiririz hayırlısı bakalım :KK66: dolma falan yapacak mısın ablam baklava falan

hehe geleyim ablam :KK70: biz borçlardan kesemeyeceğiz de eşim babasının keseceği kurbana biraz yardım eder işte maddi olarak biraz da etimizi getiririz hayırlısı bakalım :KK66: dolma falan yapacak mısın ablam baklava falan
biz burda bayram yemegi kuru fasulye pilav üstüne kavurma sabah bayram namazından çıkınca erkeller
yenir birde bayram pehrsimeti yapılır burda

burdayımmmmmmmmmmmmm çay içiyorum biraz iş yaptık kızlarla :temizlik::temizlik:
kolay gelsin ablam ben de çeyizimden bazı parçaları satma peşindeyim kitaplarımı tamamlamak için satışa çıkardım geçen senden beri satışa çıkardığım şeyler vardı ama bir türlü satamadım bir şeyler

yazık ya ceyizindekiler üzüldüm:KK43: çok mu sıkıntıdasın
ay ablam hayırlısı eşim 2 kredi ödüyor zaten ablam 900 tl kesiliyor maaştan yeni yayın kitaplar almam lazım bu sene konuları tamamlamam lazım aha bayrama falan gideceğiz orada ailesine harcama yapacak kitaplarımı diyemiyorum ona birkaç yakın arkadaşlarım ALLAH bin kez razı olsun geçen sene bana kitap yollamışlardı onlar da var tamamlanmış olacak biraz sıkıntı var ama ablam çok şükür iyiyiz üzülmüyorum çeyizimin gittiğine ilerde hayırlısıyla atanırsam daha iyileri olur

X