- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eşim de çok içiyor bazen aç karnına içiyor sinirleniyorumsigara için bende içiyorum biliyorsun marketler soracam varsa alırım
belki banada iyi gelir
evet ablam akciğer kanserine falan bayağı içini temizleme de çok iyi geliyormuş..o ilet hastalıga iyi geliyorsa çevremde olanlara söyliyeyim içirsinler
evde mi yapılıyor yoksa satılıyormu şişedeevet ablam akciğer kanserine falan bayağı içini temizleme de çok iyi geliyormuş..
kendisini alırsan suda kaynatıp içiriyorum abla bir de eczanelerde pekmezi varevde mi yapılıyor yoksa satılıyormu şişede
kendisini alırsan suda kaynatıp içiriyorum abla bir de eczanelerde pekmezi var
ben de çay içiyorum ablam:)
afiyet olsun tek kaldım çay içiyorun net fil suresini dinliyorumben de çay içiyorum ablam:)
sağol ablacım sevindirdi beni evTik kardeşim ona karşı çok mahcup oluyorum ALLAH evladından güldürsün inşallah..afiyet olsun tek kaldım çay içiyorun net fil suresini dinliyorum
evet ya ezber için diliyorum kimseler yokkensağol ablacım sevindirdi beni evTik kardeşim ona karşı çok mahcup oluyorum ALLAH evladından güldürsün inşallah..
ne güzel sure dinlemen canım
ne güzel ablamevet ya ezber için diliyorum kimseler yokken
geldimmmmmmmmmmm gezmekten giremiyorum(●̃•̃) (●̃•̃)
/█\♥/█\
.ﻄﻅ…ﻄﻅ..
neredesin ablam nereyi gezdingeldimmmmmmmmmmm gezmekten giremiyorum
ya mevlüt vardı gidildineredesin ablam nereyi gezdin
yeni konu mu bu canım anlamadımKod:
2016 TEMMUZ ANNELERİ LİSTEMİZ
*
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBEĞİN ADI 1 @tommbik İSTANBUL 27 2/10/2015 8/7/2016