iyi etmişsin ablam ben de komşuların mevlütleri vardı ben de gittimya mevlüt vardı gidildi
Canım k.bakma yanlış yere yazmışımyeni konu mu bu canım anlamadım
yok canım olur mu?Canım k.bakma yanlış yere yazmışım
ben de koydum ablam çay bir yandan da türbeler konuma yeni türbeleri ekliyorum bilgi olarak hem de gidenler varsa gidecek varsa yazarlar diyorum ama yazan yok henüziyi akşamlar kızlar çay koydular gel buyur içelim
gel kahve içelim çay pişirmediler mutvagı topladılar hani çay dedimben de koydum ablam çay bir yandan da türbeler konuma yeni türbeleri ekliyorum bilgi olarak hem de gidenler varsa gidecek varsa yazarlar diyorum ama yazan yok henüz
hemen uçarak geliyorumgel kahve içelim çay pişirmediler mutvagı topladılar hani çay dedim
sıcak kola içelim dediler hep navle kola içtiler ev gitiler bende çamaşır katladım serdim duşa girdim
çıktım balkona oturdum kahve istedim geldiiçiyorum
bugün bura çok sıcak bunaldıkhemen uçarak geliyorum
yok yasohbet etmek istiyen yokgalibasen ve benden başka
ay geldimmmmmmmmmmm ama çok yorgunum yeni oturdumabla bu gece sessizsin ben de çay içiyorum tek keyfim
benim de yarın eski komşum gelecek çaya bana da iyi gelir buradaki komşularım çok sessiz herkesin çoluğu çocuğu geldi torunlar falan..ay geldimmmmmmmmmmm ama çok yorgunum yeni oturdum
bugün işim çoktu misafirim vardı akşam yemeginde sabah eşim geldi
sonra annem geldi bir markete gidildi yemek fırına ötürdüm kızlar
sipora gitimişlerdi işler bana kaldı akşam yemekten sonra hastahaneye hasta sormaya
gidildi iki kişi için gelindi çay içildi meyve yenildi msafirler giti mutfak toplandı kızlarla
yeni oturdum yatsı daha kılamadımşimdi kalkıp kahve içeceyim
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM ...günaydınnnnnnnnnnn kimseler ugramıyor buraya oturdum esmalarımçekiyorum