---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

ben de koydum ablam çay bir yandan da türbeler konuma yeni türbeleri ekliyorum bilgi olarak hem de gidenler varsa gidecek varsa yazarlar diyorum ama yazan yok henüz
gel kahve içelim çay pişirmediler mutvagı topladılar hani çay dedim
sıcak kola içelim dediler hep navle kola içtiler ev gitiler bende çamaşır katladım serdim duşa girdim
çıktım balkona oturdum kahve istedim geldiiçiyorum

abla bu gece sessizsin ben de çay içiyorum tek keyfim
ay geldimmmmmmmmmmm ama çok yorgunum yeni oturdum
bugün işim çoktu misafirim vardı akşam yemeginde sabah eşim geldi
sonra annem geldi bir markete gidildi yemek fırına ötürdüm kızlar
sipora gitimişlerdi işler bana kaldı akşam yemekten sonra hastahaneye hasta sormaya
gidildi iki kişi için gelindi çay içildi meyve yenildi msafirler giti mutfak toplandı kızlarla
yeni oturdum yatsı daha kılamadım şimdi kalkıp kahve içeceyim

benim de yarın eski komşum gelecek çaya bana da iyi gelir buradaki komşularım çok sessiz herkesin çoluğu çocuğu geldi torunlar falan..
yaşıt da çok yok gerçi böyle olması da iyi dersler için diyorum..
ben de çayımı içiyorum işte türbelere falan çok fazla daha türbe ekledim derinlemesine de araştırma yapacağım ablam..
ahh o istanbuldaki mübarekler gez gez ömür yetmez de bir dahakine liste yapacağım elime eşim rahatladığımızda söz götüreceğim dedi

İnsan evet bedeni ete bürünmüş, başının üzerinde saçlar ağarmış, kirpiklerin altından gözyaşı dökülmüş , yaşlılık bacaklarını bükmüş...
İnsan evet ruhunu tam tanımamış sadece bedeninin acılarını hisseder olmuş bazen çok katılaşmış bazen yumuşamış ağlatmış çok ağlatmış ama gizli odalarda ağlamış...
İnsan evet elini uzatsa saçını okşayacak bir yavrunun silecek belki o an kederini bir tebessüm yetecek belki karşısındakine ama belki yapacak belki yapan o yavrunun karşısındaki olmayacak...
İnsan evet elbet yaşlanacak elbet bir bakacak ağarmış o simsiyah saçlar o sürmeli gözleri bir hazan kaplamış bulacak ve yüreğinde bilinmedik bir korku....
İnsan evet dört mevsim gibi ömrü olan insan geçmişi anlık gözünün önünden geçecek bakalım terazi sağı mı ağır getirecek yoksa solu mu?
İnsan evet ot gibi yerden biteceği gün huzura çıkacak ALLAH (C.C) 'in hesabı büyük olacak...
İnsan evet bölüştürdüğümüz bir ekmek belki bizi kurtaracak ya da attığımız bir tokat ayağımızı kaydıracak..
İnsan evet cennet ve cehennem iki mekanı olacak kimi cennetle müjdelenecek kimi cehennemi tadacak...
İnsan evet tövbe ve şükürleri olan bazen unutkandır bazen bir o kadar yakın YARADANA...
İnsan evet ağlayarak el açar ALLAH'A sonsuz merhamet sahibi olan ALLAH 'A ...
İnsan evet doğduğunda melek gibi olan günahlarla karalara bulanan kanatlarını kıran..
İnsan evet kibirlendikçe şeytanın ekmeğine yağ süren sonra kendini yerde bulan..
İnsan evet yirmi dört saati bazen kendine yetiremeyen bazen de boşa geçiren...
İnsan evet çok konuştukça kaybeden sustukça saf görülen...
İnsan evet tek korkusu cehennem ateşi
İnsan evet yürekten bağlılığı ALLAH'A..
İnsan evet dök secdede içini ALLAH'A..
İnsan evet kırma kalpleri bir kızgınlık uğruna..
MEVLA'NIN haber verdiklerinin günü şaşmayacak, affedilen de olacak affedilmeyen de...
İnsan evet elimizden geldiğince tövbeden kaçma şükürden bıkma..
Elbet ALLAH bilecek, görecek iyilikler boşa asla gitmeyecek dualar kurtuluş habercisi olacak...

......................aaynaaa............

günaydınnnnnnnnnnn kimseler ugramıyor buraya oturdum esmalarımçekiyorum
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM ...
benim de eski komşum gelecek ben de börek yaptım bir de kısır yapacağım tatlıdan falan pek anlamam bir de bisküvi falan koyarım bir de çay demlerim diyorum ne yapalım benim elimde olanlar da bunlar biraz sohbet etmek istiyorum ihtiyacım var..
Bana Kuran öğretmişti bu komşum iyi günümüzde oldu 2 sene oturdum diğer evimizde kötü günümüzde oldu ama iyilikler unutulmuyor yine de

Bir hünerim olsaydı da gösterseydim sana,
Bir iyiliğim olsaydı saklasaydım onu gizli kutulara,
Bir ağlasaydım da silinseydi bir anda ettiklerimiz cümle cihana,
Bir gülseydim gelseydi tüm pembe hayaller yeniden rüyalarıma..

...aayna...

Yoruldum ben hep aldanmaktan ağlamaktan,
Bir güldüm iki ağladım demekten sonra sızlamaktan,
Kemiklerime kadar irkilmekten sonra hüsrana uğramaktan,
Sadece acırım ben kendime kendime halime kendi kendime kalmaktan,

aaynaa

Ayaklarının üzerinde dur dedi hep büyükler,
Bir ayak altı olduk ya ezmeyelim deyip hep ezdiler,
Sessizliklere neleri bağladık neleri kapatıp sakladık,
Kime yetimiz dediysek asıl o an hataların en büyüğünü yapıp hüznü katladık....

.....aaynaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…