Canım kışlık hazırlık yapıyorum bu aralar :) nasılsın?Nego unuttun bizi ha
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın sen ne yapıyorsun kışlık ben hiç bir şey yapmıyorumCanım kışlık hazırlık yapıyorum bu aralar :) nasılsın?
günaydın bana gel bayramda kısmet olursa kurban keseceyizkavurmalar pilavlar salatalar dolmalar tatlılar
hehe geleyim ablamgünaydın bana gel bayramda kısmet olursa kurban keseceyiz
biz burda bayram yemegi kuru fasulye pilav üstüne kavurma sabah bayram namazından çıkınca erkellerhehe geleyim ablambiz borçlardan kesemeyeceğiz de eşim babasının keseceği kurbana biraz yardım eder işte maddi olarak biraz da etimizi getiririz hayırlısı bakalım dolma falan yapacak mısın ablam baklava falan
oh afiyet olsun ablam ..biz burda bayram yemegi kuru fasulye pilav üstüne kavurma sabah bayram namazından çıkınca erkeller
yenir birde bayram pehrsimeti yapılır burda
burdayımmmmmmmmmmmmm çay içiyorum biraz iş yaptık kızlarlahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kolay gelsin ablam ben de çeyizimden bazı parçaları satma peşindeyim kitaplarımı tamamlamak için satışa çıkardım geçen senden beri satışa çıkardığım şeyler vardı ama bir türlü satamadım bir şeylerburdayımmmmmmmmmmmmm çay içiyorum biraz iş yaptık kızlarla
yazık ya ceyizindekiler üzüldümkolay gelsin ablam ben de çeyizimden bazı parçaları satma peşindeyim kitaplarımı tamamlamak için satışa çıkardım geçen senden beri satışa çıkardığım şeyler vardı ama bir türlü satamadım bir şeyler
ay ablam hayırlısı eşim 2 kredi ödüyor zaten ablam 900 tl kesiliyor maaştan yeni yayın kitaplar almam lazım bu sene konuları tamamlamam lazım aha bayrama falan gideceğiz orada ailesine harcama yapacak kitaplarımı diyemiyorum ona birkaç yakın arkadaşlarım ALLAH bin kez razı olsun geçen sene bana kitap yollamışlardı onlar da var tamamlanmış olacak biraz sıkıntı var ama ablam çok şükür iyiyiz üzülmüyorum çeyizimin gittiğine ilerde hayırlısıyla atanırsam daha iyileri oluryazık ya ceyizindekiler üzüldümçok mu sıkıntıdasın
yapalım ablamgünaydın gel kalvaltı yapalım
yazdım çıktım işim çok bu günlerde misafir de çok patlıcan biber aldık akşam kurutmalık yapılacakyapalım ablamçayı bol demle
biz de markete falan gittik gezdik uyuduk derken zaman geçti ablamyazdım çıktım işim çok bu günlerde misafir de çok patlıcan biber aldık akşam kurutmalık yapılacak
kışlık sogan alındı odunlukta kasalara konuldu günlük iş de çok
günaydın kimseler yok galibaşurayı favori sohbet konusu yapamadım gitti :d