---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

gel tatlıda çiköftede canına şifa olsun bizim burda herkes misafir sever özel arabada var gezeriz :KK200:
:KK70::KK70::KK70: ay ablam günün birinde gelirsek geleceğimiz zaman muhakkak uğrarım sana sağolasın ..çok istiyorum br yerlere gitmeyi biz balayı da yapamadık :KK70: eşime diyorum bazen kaplıcalara gidelim bari yaşlılar gider ya hehehehehe:KK70::KK70::KK70: bakalım sıkışıklık bittiğinde götürecek beni bir yerlere

evet oglumda biliyor adıyamandaki kızımda adıyamandan gelirken o kulanıyordu bazen bayan sürücümüz var minetimiz kimseye yok:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
modeli ne abla rengi ne ?
ay ben de oğlum büyük adam olursa ben de derim ilerde bana araba al heheh hayırlı evlat zaten evlendikten sonra bir şey isteyemem :KK70: gelin belki izin vermez hehehehe

daha uyanıksın benim gibi esmalarım çekiyordum kocada yok duymasın:KK48::KK48::KK48::KK70::KK70::KK70:
ben de zikrimi çektim eşime de keçiboynuzu suyu içirdim hem bebek için ona güç olsun hem de sigara içiyor çok onun etkilerini azaltsın diye benim de adete kaldı 10 gün bakalım bu ay ne olacak

X