ALLAH ALLAH YA RABBİM BİSMİLLAH..Canim benim ben sevdigimle birlikte surekli zikir cekiyordum 5 ay dir falan ondan once de cekiyordum kendimce . 2 gun once ruyamda seni gordum=))) vesilenle uveys zikrine basladim dun=))
siteye de yeni üye olmuşsunAynaaa sen uveysisin degil mi
ay canım rabia abla rüyanı yorumladıktan sonra bana özelden anlatır mısın beni isim olarak mı gördün yoksa direk bedenen mi bana anlatırsan çok sevinirim hediye kısmına birbirimizi de ekleyelim isim olarakHaydi namaz vakti . Namazimi kilip geleyim insaAllah=))
Canım ben de gündüz ve gece yani içimden geldiği zaman şimdi çekeyim diyorum seni demin ekledim zikrime sen de beni ekleyeceksin çok mutlu oldum senin rüyanda beni görmen gerçekten vesile olmak sır değil de ne ?Allah razi olsun. Zikirlerimi sabah namazi sonrasi ve gece yapiyorum. Geceki zikrime insaAllah seni ekleyeceğim.
ya hiç sorma anneme yemege gitik akşam ordanda kivremiz hasta onu sormaya gitik yeni geldikHİÇ MİSAFİRLERİN EKSİK OLMUYOR ABLAM ALLAH EKSİK DE BIRAKMASIN
ben de kılmadım kılacağım ablam karıncalarla başım beladaydı bugün derin temizlik yaptık eşimle her yeri kapadık ev sahibi hiç evine bakmamış tabii kendi oturmuyor nede olsaya hiç sorma anneme yemege gitik akşam ordanda kivremiz hasta onu sormaya gitik yeni geldik
bulaşık makinam bozuldu elde bulşık yıkadım yatsı namazını kılmamışım
kılcam
karınca bereketir derler bizdeben de kılmadım kılacağım ablam karıncalarla başım beladaydı bugün derin temizlik yaptık eşimle her yeri kapadık ev sahibi hiç evine bakmamış tabii kendi oturmuyor nede olsa
hehe henüz bereketini bilemedim canım yandı öldürmek de istemiyorum ama neredeyse yemeklere girecekler... borçlarımız biterse hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olursa bebeklerimiz ben de hayırlarla atanırsam tamam çok bereketli ev diyeceğimkarınca bereketir derler bizde
bazı evlerin bereketi olur derlerhehe henüz bereketini bilemedim canım yandı öldürmek de istemiyorum ama neredeyse yemeklere girecekler... borçlarımız biterse hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olursa bebeklerimiz ben de hayırlarla atanırsam tamam çok bereketli ev diyeceğim
heheh gerçi önce sağlık huzur mutluluk güven kimselere muhtaç olmadan kapıları gözlemeden yaşamak önemli olan ablam ama bakalım bizden öncekiler de ya doğurmuş ya ev almış komşular öyle diyordu ev alamayız da bu kadar borç varken bebek bekliyorum belki nasip olur hayırlısı
annem de hep diyor bu evin bereketli gibi geliyor bana diyorbazı evlerin bereketi olur derler
hadi iyi geceler canım namaz kılıp yatacayımannem de hep diyor bu evin bereketli gibi geliyor bana diyor
oo iyi uykular ablam bende birazdan çıkarımhadi iyi geceler canım namaz kılıp yatacayım