---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

kızlar merhabalar.

Yaptığım yorumlardan sonra yorum gelince mailime bildiri geliyor bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilir misiniz?

kızlar merhabalar.

Yaptığım yorumlardan sonra yorum gelince mailime bildiri geliyor bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
bilmiyorum canım moderatörlere yaz canım mune ye falan onlar sana yardımcı olur heralde kazene de olabilir

bende yapmadım ama çay içiyorum nasılsın dün ben giremedim
dün navleye gidildi misafirleri vardı annemde ordaydı sonra bana geçtik annemle
akşamda halam gidildi
OO BAYAĞI GEZDİNİZ DESENE ABLAM..
İYİYİM ABLAM ANNEMİN KOMŞULARINDAN BİRİNİN KIZI BEBEK İÇİN AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLAMIŞ DA BENİ ARADILAR KONUŞTU KONUŞTUM TÜM TEDAVİYİ BANA ANLATTI ..
ay konuyu kapatmaya teli kapatmaya çalışıyprum sen de yaptır durumun nasıl bizim 2 kredimiz varken ben zaten özelde yaptıramam dedim anca devlet epitim araştırmaya giderim kafaya taktığım da yok rahatı gayet ALLAH hayırlı sağlıklı evlat versin yeter ki dedim öyle kim doğurur ve tedaviye girerse beni aramaya başladılar sabır YA ALLAH diyorum

OO BAYAĞI GEZDİNİZ DESENE ABLAM..
İYİYİM ABLAM ANNEMİN KOMŞULARINDAN BİRİNİN KIZI BEBEK İÇİN AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLAMIŞ DA BENİ ARADILAR KONUŞTU KONUŞTUM TÜM TEDAVİYİ BANA ANLATTI ..
ay konuyu kapatmaya teli kapatmaya çalışıyprum sen de yaptır durumun nasıl bizim 2 kredimiz varken ben zaten özelde yaptıramam dedim anca devlet epitim araştırmaya giderim kafaya taktığım da yok rahatı gayet ALLAH hayırlı sağlıklı evlat versin yeter ki dedim öyle kim doğurur ve tedaviye girerse beni aramaya başladılar sabır YA ALLAH diyorum
boş ver üzme kendini rabim büyüktür

reflüm azdı doktora gitmek şart artık cuma günü kalp doktoruna gideceğim ara ara gögsümde bıçak sağlanır gibi ağrı oluyor sıra mı aldım haftaya da dahileyeye gideceğim kendimi ihmal etmeyeyim ne zamandır reflümden dolayı rahatsızdım gece ağzımdan acı su akmalar da arttı zaten

reflüm azdı doktora gitmek şart artık cuma günü kalp doktoruna gideceğim ara ara gögsümde bıçak sağlanır gibi ağrı oluyor sıra mı aldım haftaya da dahileyeye gideceğim kendimi ihmal etmeyeyim ne zamandır reflümden dolayı rahatsızdım gece ağzımdan acı su akmalar da arttı zaten
geçmiş olsun namazımı kılıp yatacam :uykucu::uykucu: sabah görüşürüz

şairim diyemem bu dil laldir lal..
ah şu dervişin dilinden akıyor sözler baldır onlar bal..
bir ekmek pişirdim ucundan böl sıcacıktır gel sen de al..
sözler çıkmaz ağızdan ama içimde bir ses diyor YA HAYY...
....aaynaa...

deri döker gibi bu günahlar ruhumun derinliklerinden soyulsa gitse..
ağlasa bu yaşlar tuzlu tuzlu aksa ve yüreğimi yaksa yaksa bu gönül pişse..
ömrüm yarısı geldi geçiyor bu sevaplarım nerededir hali nedir dese..
dillerim sussa sussa da bu yoksun kalp sadece aşkı bulsa onu yudum yudum içse...
...aaynaa...

X