Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum canım moderatörlere yaz canım mune ye falan onlar sana yardımcı olur heralde kazene de olabilirkızlar merhabalar.
Yaptığım yorumlardan sonra yorum gelince mailime bildiri geliyor bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
ay içelim abla daha kahvaltı da yapmadımgünaydın buyur çay işelim
bende yapmadım ama çay içiyorum nasılsın dün ben giremedimay içelim abla daha kahvaltı da yapmadım
OO BAYAĞI GEZDİNİZ DESENE ABLAM..bende yapmadım ama çay içiyorum nasılsın dün ben giremedim
dün navleye gidildi misafirleri vardı annemde ordaydı sonra bana geçtik annemle
akşamda halam gidildi
boş ver üzme kendini rabim büyüktürOO BAYAĞI GEZDİNİZ DESENE ABLAM..
İYİYİM ABLAM ANNEMİN KOMŞULARINDAN BİRİNİN KIZI BEBEK İÇİN AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLAMIŞ DA BENİ ARADILAR KONUŞTU KONUŞTUM TÜM TEDAVİYİ BANA ANLATTI ..
ay konuyu kapatmaya teli kapatmaya çalışıyprum sen de yaptır durumun nasıl bizim 2 kredimiz varken ben zaten özelde yaptıramam dedim anca devlet epitim araştırmaya giderim kafaya taktığım da yok rahatı gayet ALLAH hayırlı sağlıklı evlat versin yeter ki dedim öyle kim doğurur ve tedaviye girerse beni aramaya başladılar sabır YA ALLAH diyorum
üzmüyorum ablam aman niceleri üzdü de üzdüklerinden haberleri yokboş ver üzme kendini rabim büyüktür
geçmiş olsun namazımı kılıp yatacam sabah görüşürüzreflüm azdı doktora gitmek şart artık cuma günü kalp doktoruna gideceğim ara ara gögsümde bıçak sağlanır gibi ağrı oluyor sıra mı aldım haftaya da dahileyeye gideceğim kendimi ihmal etmeyeyim ne zamandır reflümden dolayı rahatsızdım gece ağzımdan acı su akmalar da arttı zaten
sağol ablam görüşürüzgeçmiş olsun namazımı kılıp yatacam sabah görüşürüz
buradayım ablamerhaba ses seda yok kimsede
sende bende başka kimse fazla girmiyor sohbeteburadayım abla
öyle çok yoğun değil buralarsende bende başka kimse fazla girmiyor sohbete