Amin cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinallah bir sancıda kurtarsın darısı aaynaa ya inşallah tez zamanda
yk üzülmüyorum canım ya oluruna bıraktım gülüm yeniden kpss ye çalışmaya başladım dua et hayurlısıyla atanayım canımAllah gönlüne göre versin cnm evet az kaldı sıcaklar bunaltıyor ama .senin durumun ne oldu bi ara üzülüyordun
kafama göre br komşu bulamadım ben deya bende akraba çok onlara gidiliyorda komşu güzel oluyor herdaka gidemiyorum ondan komşu bir kahve bir çay içmek için yoksa burda komşuya sık gidilir burada hemen hemen herkes birbirini tanır
İnşallah cnm en iyi yere atanırsinyk üzülmüyorum canım ya oluruna bıraktım gülüm yeniden kpss ye çalışmaya başladım dua et hayurlısıyla atanayım canım
hayırlısıyla canım inş memuriyet olur hayırlısıyla da şu milletin çenesi susarİnşallah cnm en iyi yere atanırsin
hayırlısıyla canım inş memuriyet olur hayırlısıyla da şu milletin çenesi susar
hayırlısıyla amin canımamin inşallah canm
ay canım benim 2016 puanım yok bana yine hüsran bana yine hasret var diyorum :)Aynaa al bendende okadar sozde ders calisiyorum. Bu kpss de atanmayan kalmicak sanki
ALLAH SİZLERDEN DE RAZI OLSUN ABLAMAllah razı olsun bi tanem
Rabbim derslerinde ve tüm hayatında yardımcın olsun inşallah
ALLAH SİZLERDEN DE RAZI OLSUN ABLAM
İnş çok düzenli bir şekilde derslerime çalışırım ablam kendimi programlıyorum sanki yeniden kızım akıllı ol dersine bak diyorum soğan suyu içeli kasık ağrılarım çok halsizim deAmin inşallah
İnş çok düzenli bir şekilde derslerime çalışırım ablam kendimi programlıyorum sanki yeniden kızım akıllı ol dersine bak diyorum soğan suyu içeli kasık ağrılarım çok halsizim de
ay inş hayırlarla ablamSoğan suyuna devam et ablacım , bak belki bundan sebep kılar Rabbim inşallah
Bak ne güzel , kendine gel şöyle , çok sevindim senin adına inşallah başarılı olacaksın
ALLAH razı olsun canım hangi zikiri çekiyorsun yaz bana bende çekeyim