---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

ALLAH razı olsun canım hangi zikiri çekiyorsun yaz bana bende çekeyim
bura biraz serinledi sanki şimdi yemek yapıyorum bilgisayarı mutfaka
getirdim yazıyorum bizimkilere gönderme yapıyorum bana acil akılı telefon lazım diyorum:KK66::hamarat:mantar sote yapıyorum
ablam sitede konusuda var Hz.uveys Veyselkaraninin zikrini çekiyorum bir ayı geçti rüyalarımda güzelliklerle de karşılaştım zikirler çekerdim ama şimdi daimi zikrim var..
Rüyalarında çeşit çeşit şeyler görüyorsun rabia abla var o da rüyalarımızı yorumluyor evliyalar görüyorsun ben ilk hocamın ismini sayıklayarak uyandım geçende Seyyit Battal Gazi ilk hocam ..
Efendim Seyyit diyerek uyandım

ablam sitede konusuda var Hz.uveys Veyselkaraninin zikrini çekiyorum bir ayı geçti rüyalarımda güzelliklerle de karşılaştım zikirler çekerdim ama şimdi daimi zikrim var..
Rüyalarında çeşit çeşit şeyler görüyorsun rabia abla var o da rüyalarımızı yorumluyor evliyalar görüyorsun ben ilk hocamın ismini sayıklayarak uyandım geçende Seyyit Battal Gazi ilk hocam ..
Efendim Seyyit diyerek uyandım
gel çay içelim hava bu akşam güzel esiyor herkes kurutmalık yapıyorlar burda daha bene yapacam
orda kurumuyor degilmi patlıcan biber

Sen lisans mezunusun sanirim. Ben lisansi daha bitirmedim onlisansim bizim sinav ekimde olacak. 2014 puanim yok benim de yoksa son atamalarda atanirdik

hey yolcu nereden geliyorsun dedi bana bir derviş
hayallerden mi gerçeklerden mi diye soru vermiş
benim kulaklarım istediklerimi duyu vermiş
hayaller rüyalar karışmış beni içinde bozu vermiş
gerçeklerin acısı ve tatlısı karışmış aşıma
sen benim bakma akan yaşıma ak saçıma
bir gün çalar benim de kapım konar güvercin başıma
ağla ağla ne oldu ne geldi soruyorum sana
ben nasıl dua etsem derviş açık açık söyle bana
sen benim sırtımı sıvazla
Yüreğim ve bedenim bir bakayım güçleni vermiş

hey yolcu nereden geliyorsun dedi bana bir derviş
hayallerden mi gerçeklerden mi diye soru vermiş
benim kulaklarım istediklerimi duyu vermiş
hayaller rüyalar karışmış beni içinde bozu vermiş
gerçeklerin acısı ve tatlısı karışmış aşıma
sen benim bakma akan yaşıma ak saçıma
bir gün çalar benim de kapım konar güvercin başıma
ağla ağla ne oldu ne geldi soruyorum sana
ben nasıl dua etsem derviş açık açık söyle bana
sen benim sırtımı sıvazla
Yüreğim ve bedenim bir bakayım güçleni vermiş
günaydın canım dünden beri giremedim misafirim vardı akşam yemekli
annem kardeşim yegnim onlarda misafir geldi dayımlar kaltılar sonrada navleyle
taziyeye gidildi

Uveysilerin watsapp grubu varmis biliyormusun sen ruyalarini falan yorumlatan mail.attimda donus olmadi. Senin vesilenle bende dun basladim. Allah razi olsun =))

@Sssguls siz de uveys misiniz ben başlayalı 2 ay olacak güzellikler yaşadım ama hala inanamıyorum sabrediyorum devamı gelir mi diye aslında güzelliklerin beni bulup bulmayacağını değil de ALLAH'I anarak biraz günahlarımın affı olur kapalı kapılarım açılır diye başladım..
Sağolsun Rabia abla rüyalarımı da yorumluyor birkaç rüyama mübarek olsun dedi sağolsun bakalım kim Hz.uveys Veysel Karani gibi ALLAH aşkı peygamber aşkıyla yanar içi acaba ama içimdeki huzur yeter bu zikri devam ettirmeme neden gerçi ALLAH izin vermeden huzuruna çıkmak kimin nasibinde olabilir ki..

Canim benim ben sevdigimle birlikte surekli zikir cekiyordum 5 ay dir falan ondan once de cekiyordum kendimce . 2 gun once ruyamda seni gordum=))) vesilenle uveys zikrine basladim dun=))

Uveysilerin watsapp grubu varmis biliyormusun sen ruyalarini falan yorumlatan mail.attimda donus olmadi. Senin vesilenle bende dun basladim. Allah razi olsun =))
gerçekten mi ben mi vesile oldum:KK22: ay çok sevindim ben en son hocamın isminin verilmesini yazdım ben internette bir buraya bir de memurlar nete giriyorum canım bir yandan kpss ye hazırlandığımdan whapsap kullanmıyorum ben Rabia2015 Rabia2015 ablama özelden rüyalarımı yazıyorum canım sende etiketlediğim ablama yaz o sana kesin dönüş yapacaktır..önce nefsini görürsün zaten ben görmüştüm..
buradaki konusunu okuyarak mı başladın hangi şey seni etkiledi de başladın canım?

X