- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
gerçekden çok harika bir yeray kıskandım ben de temizlik yaptım çok yoruldum ya
ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)gerçekden çok harika bir yer
sabrın sonu selametirevlendiğimizden beri ne balayına gittik ne de gezmeye diyorum eşime hamama bile gidemedik bari bir hamama götür beni kaplıca falan diyorum bekle sabret diyip duruyor eee borç olunca yapacak bir şey yok
öyle ablamsabrın sonu selametir
geldi ama geç geldim iki gündür kızlar burdaydıbugün keyfim yok nerelerdesiniz?????????????
yok kötü bir şey ablam derslerle ilgili bir çözüm yolu nasip olacaktı olmadı demek nasip değilmiş ona az üzüldüm ama geçti çok ders çalışmam lazım ablam ya kendime bir güveniyorum bir güvenemiyorum dün akşam kaynanam telefonda kafamı şişirdi memuriyet konusunda ya puanım yok nasıl atanayım dedim umutlanmayın dedim puanı olmayanın memuriyeti mi olur dedim ya atanamadın diye ölecek değilsin ya diyor güya beni teselli ediyor lafa bakgeldi ama geç geldim iki gündür kızlar burdaydı
yazamadım harıydır keyfin yokmuş kötü birşey yoktur
inşallah
boş ver kaynanayı onlar zaten gelinleri begenmezleryok kötü bir şey ablam derslerle ilgili bir çözüm yolu nasip olacaktı olmadı demek nasip değilmiş ona az üzüldüm ama geçti çok ders çalışmam lazım ablam ya kendime bir güveniyorum bir güvenemiyorum dün akşam kaynanam telefonda kafamı şişirdi memuriyet konusunda ya puanım yok nasıl atanayım dedim umutlanmayın dedim puanı olmayanın memuriyeti mi olur dedim ya atanamadın diye ölecek değilsin ya diyor güya beni teselli ediyor lafa bak
2 sene sonra sınav dedim kim öle kim kala girerim de diyemem yani içim dışım sınav oldu olmuyorsa olmuyor sıkıldım dedim işe girersin diyor çocuk olsun diyor istiyor da istiyor iyice soğuttu kendinden benimle daha sık konuşurdun diyor sen böyle yaparsan konuşur muyum seninle
çok geçmiş olsun ablam aman beğenmiyorlar beğenirler mi bıktım sözlerinden şiştim bunların sözlerinden şiştimboş ver kaynanayı onlar zaten gelinleri begenmezler
sanki kızları kendileri 4 dörtlüklerde iş yapıyorum
2 saat önce kızım dedi anne oturma odasını süpüreyim sana
as kalsın ceyan çarpılacaktı kablo patladı bence süpürgede bozuldu daha bakmadım ona
verilmiş sadakamız varmış sabah komşuya gitim çocuklarına dondurma almıştım
komşuyu aradım o geçmişit önüne dedi
vallah benide begenmiyolardı 15 seneönce şimdi de begeniyorlarçok geçmiş olsun ablam aman beğenmiyorlar beğenirler mi bıktım sözlerinden şiştim bunların sözlerinden şiştim
iş bul diyor bana çalış bir yandan da bebek istiyorlar güya neyse çocuk olsun da demeye başladı aman içim bir hoş iki üç gündür mideme vurdu yemek yiyorum midem bulanıyor hava da çok sıcak dersler de gözümde büyüyor ablam dua et bana rüyamda bir adam doktor gibi gördüm annem de bebeği olmuyor diyor adama eliyle karnıma dokundu ya 3 çocuğu olacak ya da üçüzleri dedi sıkmayın canınızı dedi uyandımvallah benide begenmiyolardı 15 seneönce şimdi de begeniyorlar
kaynanam yok vefet eti görümceler var sende kendini sıkma allah büyüktür
allah hayra yorsun canım rüyan çok güzel kahve içiyorum geliş bul diyor bana çalış bir yandan da bebek istiyorlar güya neyse çocuk olsun da demeye başladı aman içim bir hoş iki üç gündür mideme vurdu yemek yiyorum midem bulanıyor hava da çok sıcak dersler de gözümde büyüyor ablam dua et bana rüyamda bir adam doktor gibi gördüm annem de bebeği olmuyor diyor adama eliyle karnıma dokundu ya 3 çocuğu olacak ya da üçüzleri dedi sıkmayın canınızı dedi uyandım
AY SICAKTAN MI BİLMİYORUM GÖGSÜMDE AĞRI VAR BU ÇAYI FALAN DA AZALTSAM ÇOK İYİ OLACAK ASLINDA SOĞAN SUYU İÇTİĞİMDE KASIKLARIMDA AĞRI DEVAM EDİYORallah hayra yorsun canım rüyan çok güzel kahve içiyorum gel
stres sıkıntı yaptım sanırım dersleri ablam biraz kendimi kasıyorumgünaydın çay koydum gel içelim nasıl oldun
ne güzel rüyaymış:)inşallah gerçek olur az kaldı o günlere..iş bul diyor bana çalış bir yandan da bebek istiyorlar güya neyse çocuk olsun da demeye başladı aman içim bir hoş iki üç gündür mideme vurdu yemek yiyorum midem bulanıyor hava da çok sıcak dersler de gözümde büyüyor ablam dua et bana rüyamda bir adam doktor gibi gördüm annem de bebeği olmuyor diyor adama eliyle karnıma dokundu ya 3 çocuğu olacak ya da üçüzleri dedi sıkmayın canınızı dedi uyandım
hayırlısı canım ya rüyalarımdaki bebekleri doğursaydım şimdiye kadar 10 tane olurdu heralde :) çok da kendimi kaptırmak da istemiyorum sonra çok üzülüyorum soğan kürüne başladım işte o kasık ağrısı çok yapıyor sanırım içim temizleniyor ama kaynanama bu sıralar çok sinir oldum imdat diye bağırasım varne güzel rüyaymış:)inşallah gerçek olur az kaldı o günlere..