---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

hayırlısı canım ya rüyalarımdaki bebekleri doğursaydım şimdiye kadar 10 tane olurdu heralde :) çok da kendimi kaptırmak da istemiyorum sonra çok üzülüyorum soğan kürüne başladım işte o kasık ağrısı çok yapıyor sanırım içim temizleniyor ama kaynanama bu sıralar çok sinir oldum imdat diye bağırasım var
yine konuşuyor değil mi?
bence kesinlikle hıhı deyip geç yaşlılığına ver abla uğraşamazsın yoksa canını sıkmaya devam eder...

yine konuşuyor değil mi?
bence kesinlikle hıhı deyip geç yaşlılığına ver abla uğraşamazsın yoksa canını sıkmaya devam eder...
takmış kafaya susmuyor kpss kpss inan ben onların demesiyle sınav çalışmaktan soğudum..
eşime de dedim istersen iş araştırayım ben dedim o da kızdı bana otur dersine bak dedi
bazen diyorum bunların bir gün sınavı sormayacağı gün oalcak mı?
ben hayırlısıyla atansam bunlar susar mı ay başka şey mi yapacaklar ay ben memur olursam bunlar başbakan oldum sanacaklar

günaydın :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:nasılsın gel kalvaltıya gidelim
benim oğlan yerleşemedi ünüvesteye:KK12:
hadi ya ablam ne olacak yeniden mi çalışacak artık bu sefer çocuğu çok dillendirme ablam ha :)
ben de bugün kardeşimi biraz gezdirdim yanıma geldi de bilgisayar sertifikası alacak kurs yerine gittik katipliğe girecek de onun için bilgisayar sertifikası şartı var bir yandan memur olursam bir yandan da okurum diyor okul masrafına annemin yetişemediği oluyor malum tek babamdan kalan maaş ben de tembel abla atanamadım :KK70:
bugün iki defter aldım işte abla olarak okulu açılacak 3. sınıf oldu üniversite

kendime de defter aldım ablam kpss çalışmaya başlayacağım :KK70: kenarımdaki harçlıklarımı deftere yatırdım millet parası olursa gram altın alır çeyrek alır ben de defter aldım :KK70::KK70::KK70:

derslere başlayacağım eski kitaplar var onları da sağlık ocağına götüreceğim kağıtları dönüştürme kutuları oluyor oralara atıyorum eski kitapları falan boşa gitmesin çöpe..
elimde kalan kaynaklardan çalışırım işte seneye daha çok kaynak alırım sınava 1 sene kalmış olur hem o zaman
2018 kpss ahh ahh seni silip süpürmem lazım ve kpss defterini kapamam

gel vallah komşum olsan güzel olurdu bu eve geldim komşu yok yani varla yok arası bir şey bende eski komşulara
gidiyorum ara sıra bu gün gitim oda halı yıkamış yorulmuştu fazla kalmadım geldim
benim de ankarada kimsem yok gibi bu eve taşınalı 2 ay oldu pek kimseyi tanımıyorum..
bir eltim var beni öyle arayıp sormaz en son ben iki kez aradım ama kendi aramadı ben de aramıyorum kendi bilir yani bir tane dostum var onun da iş yoğunluğu çok ama bir çayını içmeye gideceğim kuzumun:KK66:

benim de ankarada kimsem yok gibi bu eve taşınalı 2 ay oldu pek kimseyi tanımıyorum..
bir eltim var beni öyle arayıp sormaz en son ben iki kez aradım ama kendi aramadı ben de aramıyorum kendi bilir yani bir tane dostum var onun da iş yoğunluğu çok ama bir çayını içmeye gideceğim kuzumun:KK66:
ya bende akraba çok onlara gidiliyorda komşu güzel oluyor herdaka gidemiyorum ondan komşu bir kahve bir çay içmek için yoksa burda komşuya sık gidilir burada hemen hemen herkes birbirini tanır:KK66:

X