yok canım adet olmadım testlerin gelmesini bekliyorum nette uygun oluyor diye netten test almıştım evde bir tane bile test yokCanm naptin adet oldun mu test yaptın mı
Eeee nezaman gelcekyok canım adet olmadım testlerin gelmesini bekliyorum nette uygun oluyor diye netten test almıştım evde bir tane bile test yok
sizleri de beklerim ya da ben geleyim siz bana çay demleyin :)Ne güzeeel
bilmiyorum bugün gelecekti güyaEeee nezaman gelcek
sizleri de beklerim ya da ben geleyim siz bana çay demleyin :)
ay ablam hemen geliyorumTek çay olmaz , ben neler neler yapardım , yerdik hep beraber
Ayyy Çok heyecanlandım bana haber ver mutlakabilmiyorum bugün gelecekti güya
ay canım benim haber ederim ay kendimi hiç düşünemiyorum ama sonuç hüsran olduğunda çok da üzülmemek için uumutlandırmıyorum kendimiAyyy Çok heyecanlandım bana haber ver mutlaka
ya benim ablalar çok becerikliyorgun anneanne ablamın da eşi çiğ köfte yoğuruyormuş oraya da geçelim
katmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)Benim de katmer yapmaya niyetim var da , sağ duyum hiç niyetli değil , kaldı yine , anca işlerimi bitirip yemeği yetiştiririm , iki ayağımı ni pabuca sokupda
katmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
ay çok beceriklisiniz yaben de ilerde bu kadar becerikli olurum heralde hamur işlerinde kendimi geliştirmem a-lazım
heheheBen çok özür dilerim ablacım ,katmer falan yok , bi an unuttum seni , kusura bakma
hehehehamiş olsam canım bir şey çekse şuan etkilenmiyorum ablam merak etme artık hamiş olursam kargo yaparsınz liste çıkaracağım jehehehehehe
ay ablam şunu dedin ya yapmaktan daha da sevindirdin beni ALLAH'IM evlat ekmeği yedirsin sana inşaallah aminValla yaparım , sen yeterki iste , ne istiyorsan yapar kargoyla yollarım
ay ablam şunu dedin ya yapmaktan daha da sevindirdin beni ALLAH'IM evlat ekmeği yedirsin sana inşaallah amin
hayırlısı ablam ya şuan heyecanlanmak istiyorum bir yandan da dur kızım sonucu görmeden sakin ol diyorumAmin inşallah canım , sen de hayırlısıyla anne olursun da bebeğini kucağına alırsın inşallah
hayırlısı ablam ya şuan heyecanlanmak istiyorum bir yandan da dur kızım sonucu görmeden sakin ol diyorum