---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Ne diyim ki Rabbim sevincine sevinç katsın inşallah , hadi hayırlısı olsun ablacım
öyle hayırlısı olsun ablam hep nisan doğumlu olsun istiyordum bebeğimi Hz. Muhammed(s.av) efendimiz de nisan doğumlu ya eğer hamileysem nsanda doğacak bebeğim tabii erken doğum falan olmazsa tabii ki hamileysem :)

Allah gönlüne göre versin kardeşim
öyle hayırlısı olsun ablam hep nisan doğumlu olsun istiyordum bebeğimi Hz. Muhammed(s.av) efendimiz de nisan doğumlu ya eğer hamileysem nsanda doğacak bebeğim tabii erken doğum falan olmazsa tabii ki hamileysem :)

hadi bakalım canım haber et adetin kaç gün geçmiş oldu şimdi
Canm görmedm yazdığını bakalım kız mı erkek mi çok merak ediyorum :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Son adet tarihine göre 20 gün gecti. Ama benim geç döllenme olduğu için 12 gün gecti

ANLADIM CANIM HADİ BAKALIM HAYIRLISI

Hayırlısı canm benm. Testler gelmedi mi daha ya keşke eczaneden gidip alsaydın
neyse biraz daha bekleyeyim canım bugün gelmezse yarın kesin gelir hem de hamilelik varsa daha iyi çıkar perşembeye de hastaneye giderim kan testi için

çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın
an itibariyle çok sinirlendim yaa .. adam kargoyu getirmiş beni bulamamış geri götürmüş şubeye kalkmış birde almazsanız 3 gün içinde geri göndercez dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…