iyiyim canım gece uyuyamadım sabah da bir sürü rüyalar falan gördüm şimdi de pek bir şey hatırlamıyorumBen yazdım da bi kaç kere cvb veren olmadı diye sustum canım:)Napıyosun nasılsınaaynaa
ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım ablam ne yapıyorsun ben de çay içiyorum gebelik testlerim de gelmedi ki test yapayımAynaaaaaaa , nirdesün canım
burdayım ablam ne yapıyorsun ben de çay içiyorum gebelik testlerim de gelmedi ki test yapayım
geldim burdayım canım dünden beri yogunum dün eltime gidildi akşamYusam havalar da sıcak sizin oralar nasıl ben de çay demledim içiyorum
burdayım ablam ne yapıyorsun ben de çay içiyorum gebelik testlerim de gelmedi ki test yapayım
ben de bir mutfağı toparladım tv başında haberleri dinliyorumValla bi girdim buraya , takıldım kaldım yine , oh ne güzel afiyet olsun canım
İiiiş güüüüç ohoooo iyice saldım kendimi
bana pasta yok mugeldim burdayım canım dünden beri yogunum dün eltime gidildi akşam
hasta sormaya gidildi akşam navlenin dogum günüydü çocuklar pasta almışlardı o yenildi
sabah biraz topiklere girdim kaltım kızlarla iş yaptık şimdide navleye gidilecek annemde oraya gidiyor
akrabalar hepsi burda olunca gidilecek yer çok oluyor ne zaman nerye gidecegimiz
beli olmuyor canım sen nasılsın birde benim telefondan giremiyorum bilgisarayda giriuorum şimdi kahve içiyorum
sigarda tabi olmasa olmaslardan
var canım ya kaşke gönder bilsem inşalah hamilesinbana pasta yok mu
ben de bir mutfağı toparladım tv başında haberleri dinliyorum
bilmiyorum bir şey hissetmiyorum testler bir gelsevar canım ya kaşke gönder bilsem inşalah hamilesin
ay ablam ben hiç haber izlemem hiç sevmem ama şu son olaylardan sonra eşime bile tv izletmiyorum haberlerden testi haftasonu sipariş etmiştik netten eczanelerden kafalarına göre fiyat veriyorlar bugün gelir diye bekliyorum eğer şimdi gelirse yaparım diyorum ama kimi de aç karnına yağ diyor sabah mı yapsamCanım test mi yapıcaksın , ay şimdi gördüm , ne zaman yapıcaksın , hadi bakalım hayırlısı olsun , inşallah müjdeli haberini verirsin inşallah
hayırlısı olsun gerçekten de ablam hayırlı zamanda ama hiç hamile kalmadığım için bir şey hissetmiyorum kasığımda sol tarafta ağrım sızım var ama ona da ne anlam versem bilemiyorumTesti ne zaman yapıyosun dedim , hayırlısı olsun dedim , gözümden kaçırmşım dedim , hiç ses yok , heeeey az kapat o televizyonu