- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
Hayırlısı Allahtan inşallahay canım benim haber ederim ay kendimi hiç düşünemiyorum ama sonuç hüsran olduğunda çok da üzülmemek için uumutlandırmıyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı Allahtan inşallahay canım benim haber ederim ay kendimi hiç düşünemiyorum ama sonuç hüsran olduğunda çok da üzülmemek için uumutlandırmıyorum kendimi
öyle hayırlısı olsun ablam hep nisan doğumlu olsun istiyordum bebeğimi Hz. Muhammed(s.av) efendimiz de nisan doğumlu ya eğer hamileysem nsanda doğacak bebeğim tabii erken doğum falan olmazsa tabii ki hamileysem :)Ne diyim ki Rabbim sevincine sevinç katsın inşallah , hadi hayırlısı olsun ablacım
Cuma gidicem canm keseyi görücez. Insallah kalp atışını da duyarzmavikara sen ne zaman gideceksin canım doktora kalp atışı için
öyle canım sana yazdım görmedin heralde doktora ne zaman gidiyorsun canım sanki oğlun olacak gibi geliyor banaHayırlısı Allahtan inşallah
hadi bakalım canım haber et adetin kaç gün geçmiş oldu şimdiCuma gidicem canm keseyi görücez. Insallah kalp atışını da duyarz
öyle hayırlısı olsun ablam hep nisan doğumlu olsun istiyordum bebeğimi Hz. Muhammed(s.av) efendimiz de nisan doğumlu ya eğer hamileysem nsanda doğacak bebeğim tabii erken doğum falan olmazsa tabii ki hamileysem :)
sağolasın ablam benim sen nasılsın oğlun ne yapıyor okulu falanAllah gönlüne göre versin kardeşim
sağolasın ablam benim sen nasılsın oğlun ne yapıyor okulu falan
tamam ablam görüşürüz yineOkul aynen devam , tatildeler şimdi , ben de öyle uğraşıp duruyorum ablacım , çok sağol canım benim , ben çıkıyorum şimdi gelince yine konuşuruz
Canm görmedm yazdığını bakalım kız mı erkek mi çok merak ediyorum :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahhadi bakalım canım haber et adetin kaç gün geçmiş oldu şimdi
Daha dolmadı2 ay dolmadı henüz demi mavikara
ANLADIM CANIM HADİ BAKALIM HAYIRLISICanm görmedm yazdığını bakalım kız mı erkek mi çok merak ediyorum :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Son adet tarihine göre 20 gün gecti. Ama benim geç döllenme olduğu için 12 gün gecti
Hayırlısı canm benm. Testler gelmedi mi daha ya keşke eczaneden gidip alsaydınANLADIM CANIM HADİ BAKALIM HAYIRLISI
neyse biraz daha bekleyeyim canım bugün gelmezse yarın kesin gelir hem de hamilelik varsa daha iyi çıkar perşembeye de hastaneye giderim kan testi içinHayırlısı canm benm. Testler gelmedi mi daha ya keşke eczaneden gidip alsaydın
Evet doğru ama insan heyecanlanıyor :)neyse biraz daha bekleyeyim canım bugün gelmezse yarın kesin gelir hem de hamilelik varsa daha iyi çıkar perşembeye de hastaneye giderim kan testi için
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız iyi misiniz bakalım ?
an itibariyle çok sinirlendim yaa .. adam kargoyu getirmiş beni bulamamış geri götürmüş şubeye kalkmış birde almazsanız 3 gün içinde geri göndercez dioçok şükür iyiyiz canım sen nasılsın
zaten kargocular bir tuhafan itibariyle çok sinirlendim yaa .. adam kargoyu getirmiş beni bulamamış geri götürmüş şubeye kalkmış birde almazsanız 3 gün içinde geri göndercez dio