---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Sabah açıklanacak karına daha net sonuç çıkıyor ama , yap ta görelim bebişimizi inşallah , inşallah hamilesindir canım
ay ablam ben hiç haber izlemem hiç sevmem ama şu son olaylardan sonra eşime bile tv izletmiyorum haberlerden testi haftasonu sipariş etmiştik netten eczanelerden kafalarına göre fiyat veriyorlar bugün gelir diye bekliyorum eğer şimdi gelirse yaparım diyorum ama kimi de aç karnına yağ diyor sabah mı yapsam

ay ablam ben hiç haber izlemem hiç sevmem ama şu son olaylardan sonra eşime bile tv izletmiyorum haberlerden testi haftasonu sipariş etmiştik netten eczanelerden kafalarına göre fiyat veriyorlar bugün gelir diye bekliyorum eğer şimdi gelirse yaparım diyorum ama kimi de aç karnına yağ diyor sabah mı yapsam
saglık ocaklarında yapmıyorlarmı orda yaptır içimden hamilesin diy geçiyor benim inşallah hislerim

Vesveselenme , inşallah bebeğindir o , yerleşme belirtisidir inşallah
hayırlısı olsun gerçekten de ablam hayırlı zamanda ama hiç hamile kalmadığım için bir şey hissetmiyorum kasığımda sol tarafta ağrım sızım var ama ona da ne anlam versem bilemiyorum

Ben de çok sevinirim , havalara uçarım herhalde
ay ablam ben de bu kilolarla uçarım heralde :KK70::KK70::KK70:
ama hiççift çizgiyi göremedim ya bir kez görmüştüm o da test bozuk olduğundan ne üzülmüştüm ya bir de anneme falan da hamileyim demiştim ahh :KK43:

X