---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

ALLAH AMENNA EN BÜYÜK OLAN VARLIĞI EZELİ VE EBEDİ YA RABBİM YA HAYY sen görüyorsun bizleri niyeti iyi bile olsa şimdiye kadar aklı neredeydi aramanın sormanın ahh ahh eğer nasibim hayırlı memuriyetten yana hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlattan yana da varsa beni hayırlarla müjdeleyeceğin zamanı beklemedeyim ALLAH'IM..
AMA ÖNCE HAYIRLAR SAĞLIK HUZUR MUTLULUK GÜVEN AİLECEK MİLLETÇE DEVLETCE TOPLUMCA TÜRKİYE OLARAK İNŞ AMİN

Ablacım ben çıkmak zorundayım , sonra yine konuşuruz emi , üzülme sen , sen çok temiz kalpli bir insansın , duâ et , senin için de duâ edicem , hayırlı akşamlar

tamam ablam sağolasın ben de sana dua ediyorum hayırlı akşamlar duandan beni eksik etme ablam
iyi akşamlar ev yeni geldik anneme kitmiştik çocuklarla
navlede adetlerin gecikmiş inşallah güzel haberler verirsin
akşam batane resimlar bebek resimleri paylaşmıştı dua ettim namazdan sonra sana kaçgün
geçiyor günün

sağol ablam yarına 3 gün gecikmiş olacak ama kendimden hiç farklı bir şey hissetmiyorum ablam ya

yusam sustun canım ama dualarda varsın sağolasın ben de tek tek sayfalara bakıyorum canım sıkıldı kimse yok

eşime öğlen için ekmek arası yapmıştım evde ekmek kalmadı markete ekmek almaya eriniyorum boşver yemiyim zaten tombiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…