inan resmen boğazım bir kötü oldu ki kitaplarımı dağıtmıştım odaya gidip de toplayasımbile gelmiyor günüm geçti ama aa hamilelik var mıdır bile diyemiyorum her test yapışımda ikinciyi göremedm artık göremediğime şaşırmıyorum tabii ne güzel haberlerimi izlerken otururken benim derdim başkayken gelip tuz biber basıyorlar kapatmaya çalıştığım yaralarıma
tamam ablam sağolasın ben de sana dua ediyorum hayırlı akşamlar duandan beni eksik etme ablamAblacım ben çıkmak zorundayım , sonra yine konuşuruz emi , üzülme sen , sen çok temiz kalpli bir insansın , duâ et , senin için de duâ edicem , hayırlı akşamlar
iyi akşamlar ev yeni geldik anneme kitmiştik çocuklarlatamam ablam sağolasın ben de sana dua ediyorum hayırlı akşamlar duandan beni eksik etme ablam
sağol ablam yarına 3 gün gecikmiş olacak ama kendimden hiç farklı bir şey hissetmiyorum ablam yaiyi akşamlar ev yeni geldik anneme kitmiştik çocuklarla
navlede adetlerin gecikmiş inşallah güzel haberler verirsin
akşam batane resimlar bebek resimleri paylaşmıştı dua ettim namazdan sonra sana kaçgün
geçiyor günün
yok yok ablam geldim buradayım dün akşam moralim biraz bozultu da yataktan kalkamadımayana nerdesin sesin çıkmıyor inşallah kötü birşey yoktur canım
neden adet oldunmu inşallah olmamışsınyok yok ablam geldim buradayım dün akşam moralim biraz bozultu da yataktan kalkamadım
YOK ABLAM OLMADIMneden adet oldunmu inşallah olmamışsın
test yap kendinden hiç bişi hisetiyormusu yani uyku halsizliYOK ABLAM OLMADIM
uykum var biraz ama kaç gündür geç yattığımızdan diyorum onun dışında hiç bir belirti yok ablam normal her zamanki gibiyim ama adet olacak gibi de değilimtest yap kendinden hiç bişi hisetiyormusu yani uyku halsizli
inşallah hamilesinuykum var biraz ama kaç gündür geç yattığımızdan diyorum onun dışında hiç bir belirti yok ablam normal her zamanki gibiyim ama adet olacak gibi de değilim
inşallah hamilesindiruykum var biraz ama kaç gündür geç yattığımızdan diyorum onun dışında hiç bir belirti yok ablam normal her zamanki gibiyim ama adet olacak gibi de değilim
hayırlısı ablam ya bir belirti yok bazen adetim gecikiyor yine gecikti mi diyorum çay demleyeceğim eriniyorum :)inşallah hamilesindir
yusam sustun canım ama dualarda varsın sağolasın ben de tek tek sayfalara bakıyorum canım sıkıldı kimse yokBende geldiiiimmm.Canım çok iyi düşünmüşsün aaynaa :)).
Kendimi tanıtayım bende 3 yıllık evliyim adanalıyız ama adıyamanda oturuyoruz bi tanede 11 aylık bi tospişim var.
Hadiii tanışalıımmm kızlar gelsin sohbet dedikodular