---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

İnşallah hissedersin canım , daha erken ama , inşallah Rabbim bu sevinci yaşatsın sana
annemin komşusunun kızı aradı o da ankarada olmasına rağmen beni hiç aramadı doğum yapmış da bebeğim oldu diye beni aradı sizin yok mu düşünmüyor musunuz diyor bana

Belki iyi niyetle demiştir
Sen de "Gözünaydın , düşünüyoruz biz de " deseydin , inşallah olur ablacım İnşallah olur
annemin komşusunun kızı aradı o da ankarada olmasına rağmen beni hiç aramadı doğum yapmış da bebeğim oldu diye beni aradı sizin yok mu düşünmüyor musunuz diyor bana

Belki iyi niyetle demiştir
Sen de "Gözünaydın , düşünüyoruz biz de " deseydin , inşallah olur ablacım İnşallah olur
yok ablam senelerdir aramaz sormaz aklı şimdi mi geldi numarası bile yoktu bende kendini tanıtmak zorunda kaldı düşün...
atanamadığımı da karıştırdı yok pes mi etmişim yok artık memuriyet sayfasını kapatmışmışım aaa çocuk çok ağlıyor abla ben yine seni aradım diyerek kapadık

Ben sana ne demiştim ablacım , duymucaksın , görmezden geliceksin , biliyorum boğazın düğüm düğüm oluyor , ama sabret
Rabbim seni en güzeliyle mükâfatlandırıcak inşallah

Ben sana ne demiştim ablacım , duymucaksın , görmezden geliceksin , biliyorum boğazın düğüm düğüm oluyor , ama sabret
Rabbim seni en güzeliyle mükâfatlandırıcak inşallah
inan resmen boğazım bir kötü oldu ki kitaplarımı dağıtmıştım odaya gidip de toplayasımbile gelmiyor günüm geçti ama aa hamilelik var mıdır bile diyemiyorum her test yapışımda ikinciyi göremedm artık göremediğime şaşırmıyorum tabii ne güzel haberlerimi izlerken otururken benim derdim başkayken gelip tuz biber basıyorlar kapatmaya çalıştığım yaralarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…