---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Yusam Yusam havalar da sıcak sizin oralar nasıl ben de çay demledim içiyorum
geldim burdayım canım dünden beri yogunum dün eltime gidildi akşam
hasta sormaya gidildi akşam navlenin dogum günüydü çocuklar pasta almışlardı o yenildi
sabah biraz topiklere girdim kaltım kızlarla iş yaptık şimdide navleye gidilecek annemde oraya gidiyor
akrabalar hepsi burda olunca gidilecek yer çok oluyor ne zaman nerye gidecegimiz
beli olmuyor canım sen nasılsın birde benim telefondan giremiyorum bilgisarayda giriuorum şimdi kahve içiyorum
sigarda tabi olmasa olmaslardan :kahve::KK14:

geldim burdayım canım dünden beri yogunum dün eltime gidildi akşam
hasta sormaya gidildi akşam navlenin dogum günüydü çocuklar pasta almışlardı o yenildi
sabah biraz topiklere girdim kaltım kızlarla iş yaptık şimdide navleye gidilecek annemde oraya gidiyor
akrabalar hepsi burda olunca gidilecek yer çok oluyor ne zaman nerye gidecegimiz
beli olmuyor canım sen nasılsın birde benim telefondan giremiyorum bilgisarayda giriuorum şimdi kahve içiyorum
sigarda tabi olmasa olmaslardan :kahve::KK14:
bana pasta yok mu :KK70:

Canım test mi yapıcaksın , ay şimdi gördüm , ne zaman yapıcaksın , hadi bakalım hayırlısı olsun , inşallah müjdeli haberini verirsin inşallah
ay ablam ben hiç haber izlemem hiç sevmem ama şu son olaylardan sonra eşime bile tv izletmiyorum haberlerden testi haftasonu sipariş etmiştik netten eczanelerden kafalarına göre fiyat veriyorlar bugün gelir diye bekliyorum eğer şimdi gelirse yaparım diyorum ama kimi de aç karnına yağ diyor sabah mı yapsam

Testi ne zaman yapıyosun dedim , hayırlısı olsun dedim , gözümden kaçırmşım dedim , hiç ses yok , heeeey az kapat o televizyonu
hayırlısı olsun gerçekten de ablam hayırlı zamanda ama hiç hamile kalmadığım için bir şey hissetmiyorum kasığımda sol tarafta ağrım sızım var ama ona da ne anlam versem bilemiyorum

X