Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel kahvaltı yapalım eşim közde biber pişirecek sıcak pide getirmeye gitiGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
OOO KÖZDE BİBERLER PİDELER YA CANIM ÇEKTİ BENİM DEgel kahvaltı yapalım eşim közde biber pişirecek sıcak pide getirmeye giti
onu bekliyorum acıktım sabah 7diden bari kalmışım
huuuuu millet neredesiniz? bugün herkes tatilde
aaa ablam hoşgeldin nerelerdesin çoktandır yazmıyorsun sohbet edemiyoruzBurdayım burdayım
aaa ablam hoşgeldin nerelerdesin çoktandır yazmıyorsun sohbet edemiyoruz
iyi ablam ben de çay içiyorum sen neler yapıyorsunBuralardayım , biraz evimdeyim , ama genelde burdayım
iyi ablam ben de çay içiyorum sen neler yapıyorsun
ben de bu sıralar tembelim bayağı adetim 2 gün de geciktiBen de şekersiz kakaolu süt hazırladım kendime onu içiyorum , kız bi kalkıp da bisküvi almaya üşendim mutfaktan , durumum vahim yani , üşengeçlik diz boyu
ben de bu sıralar tembelim bayağı adetim 2 gün de gecikti
bilmiyorum ablam hiç bir şey hissetmiyorumHadi bakalım ay inşallah hayırlı haberini müjdelersin canım
bilmiyorum ablam hiç bir şey hissetmiyorum
annemin komşusunun kızı aradı o da ankarada olmasına rağmen beni hiç aramadı doğum yapmış da bebeğim oldu diye beni aradı sizin yok mu düşünmüyor musunuz diyor banaİnşallah hissedersin canım , daha erken ama , inşallah Rabbim bu sevinci yaşatsın sana
annemin komşusunun kızı aradı o da ankarada olmasına rağmen beni hiç aramadı doğum yapmış da bebeğim oldu diye beni aradı sizin yok mu düşünmüyor musunuz diyor bana
yok ablam senelerdir aramaz sormaz aklı şimdi mi geldi numarası bile yoktu bende kendini tanıtmak zorunda kaldı düşün...Belki iyi niyetle demiştir
Sen de "Gözünaydın , düşünüyoruz biz de " deseydin , inşallah olur ablacım İnşallah olur
yok ablam senelerdir aramaz sormaz aklı şimdi mi geldi numarası bile yoktu bende kendini tanıtmak zorunda kaldı düşün...
atanamadığımı da karıştırdı yok pes mi etmişim yok artık memuriyet sayfasını kapatmışmışım aaa çocuk çok ağlıyor abla ben yine seni aradım diyerek kapadık
inan resmen boğazım bir kötü oldu ki kitaplarımı dağıtmıştım odaya gidip de toplayasımbile gelmiyor günüm geçti ama aa hamilelik var mıdır bile diyemiyorum her test yapışımda ikinciyi göremedm artık göremediğime şaşırmıyorum tabii ne güzel haberlerimi izlerken otururken benim derdim başkayken gelip tuz biber basıyorlar kapatmaya çalıştığım yaralarımaBen sana ne demiştim ablacım , duymucaksın , görmezden geliceksin , biliyorum boğazın düğüm düğüm oluyor , ama sabret
Rabbim seni en güzeliyle mükâfatlandırıcak inşallah