- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
tamam canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bes-vakit-namaz-kilanlar.744854/
beş vakit namaz konumuz abla tıkla takip et orada konuşuyoruz zaten
İYİ ABLAM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ya bengitim tahlil sonuçlarını aldım
çok şükür kötü bişi yok mantar için kirem hap yazdı sonuç menepoz yeni geldim
ay sana daha demedim puanı 230 yapacak sayısalcı bölümü iki yılık saglıkİYİ ABLAM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..
oğlun nasıl tercih yapmayacak sanırım
sağlık memuriyeti mi ablam yoksa tıbbı sekreterlik miay sana daha demedim puanı 230 yapacak sayısalcı bölümü iki yılık saglık
gele bilir miş hayırlısı
tıbı sekreketligi bence evdeolsaydı sorarım gelince yazarım sanasağlık memuriyeti mi ablam yoksa tıbbı sekreterlik mi
yaşı kaç ablam?tıbı sekreketligi bence evdeolsaydı sorarım gelince yazarım sana
günaydın acil tıp yaşı 20 canımyaşı kaç ablam?
acil tıp sekreterliği var bir de oysa iyi olur tıbbi sekreterlik bilemedim
acil tıp teknisyenliği mi o zaman yazsın onu ablam hem atanır hem de iyi parası dagünaydın acil tıp yaşı 20 canım
evi topladım ablam ya her yer çok dağınıktınerdesin sesin çıkmıyor mereak etim
daha karar vermemiş canımüniversite olarak hangi üniversiteleri yazacak ablam sordun mu
ay ablam benim sağolasın ALLAH RAZI OLSUN..daha karar vermemiş canım
eflalim ve ben seni merak etik
AAA tembellik olmaz benim dekızım olur da o da bana iş yapar mıgel çay içelim benim küçük kıza iş yaptırıyoum
bulaşık makinesini boşaltıyor ama
ama kablarım hemen hemen kıracak nerdeyse
bende onu serediyorum dedim yazacam gülüyor
ablası çok tembel
evet bugün ablasıyla gitiler tercih yaptılar adıyamanAAA tembellik olmaz benim dekızım olur da o da bana iş yapar mı
hehe ay ne güzel olur ha bir de çayımı da demlesin..
senin anadolu lisesine gidecek olan kız mı bu ablam
inşallah hayırlısı ablam bu ay adet olacağım sanırım artık diğer aya hayırlısı olursa artık abla patikleri ör derimevet bugün ablasıyla gitiler tercih yaptılar adıyaman
anadolu gele bilir inşallah canım ya olur inşallah burada seviniriz
senin için inşallah olur da beraber sevniriz allah inşallah kucagını boş bırakmaz
patik kolay canım sen hayırllı haber verinşallah hayırlısı ablam bu ay adet olacağım sanırım artık diğer aya hayırlısı olursa artık abla patikleri ör derim