- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
ben örgüden anlamadığım için artık ablalarımdan isterimpatik kolay canım sen hayırllı haber ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben örgüden anlamadığım için artık ablalarımdan isterimpatik kolay canım sen hayırllı haber ver
geldim canım, benim iş bitmiyor ki , cam sil balkon yıka, çamaşır as , topla katla yenisini as, yüzüncü kez evi süpür ev hanımlığından istifa edip tazminat almak istiyorum
EVET CANIM BENDE ÖYLEYİM YAPACAK BİRŞEY YOKgeldim canım, benim iş bitmiyor ki , cam sil balkon yıka, çamaşır as , topla katla yenisini as, yüzüncü kez evi süpür ev hanımlığından istifa edip tazminat almak istiyorum
geldim canım, benim iş bitmiyor ki , cam sil balkon yıka, çamaşır as , topla katla yenisini as, yüzüncü kez evi süpür ev hanımlığından istifa edip tazminat almak istiyorum
EVET BIRAKMAahh ahhh atanamadım ben de diplomalı ev hanımı oldum ama bırakmayacağım ders ders ders
duanı esirgeme ablam hayırlısıyla memur atamam için de 2018 e hazırlanacağım artık 2017 sınavına da gireceğim a grubuna gelir uzmanlığı yardımcılığı için belki de nasip olur çok iyi çalışırsamEVET BIRAKMA
Aleyküm selam canım hoşgeldinSelâmün aleyküm
ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİN SOHBETESelâmün aleyküm
evet sohbetimize hoşgeldin ablam bir sohbeti bırakmayacak arkadaş daha bulduk heralde :)ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİN SOHBETE
EVET CANIM İYİ OLDU BUevet sohbetimize hoşgeldin ablam bir sohbeti bırakmayacak arkadaş daha bulduk heralde :)
Hoş buldum canım .Zaman buldukça sohbetinize iştirak etmek istiyorum.Aleyküm selam canım hoşgeldin
vallaha biz de çok seviniriz ilk başta çok hareketliydi de sonra birkaç arkadaş kaldık burada onlarla da hergün sohbetimiz tam gaz devamHoş buldum canım .Zaman buldukça sohbetinize iştirak etmek istiyorum.
Hoş buldum canım güzel sohbet muhabbetlere.ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİN SOHBETE
ben şuan içiyorum ablam çay ama sende de içebilirim :)BEN KALKACAM NAMAZ KILACAM BİRAZ İŞ YAPAYIM
SONRA ÇAY KOYACAM GELİN İÇELİM
Tekrar teşekkür ederim inşallah bende kesintisiz dahil olurumvallaha biz de çok seviniriz ilk başta çok hareketliydi de sonra birkaç arkadaş kaldık burada onlarla da hergün sohbetimiz tam gaz devam
hangi ildensin canım yorgun ablam adıyamada ben ankaradayımHoş buldum canım güzel sohbet muhabbetlere.
ya birbirimizin hal hatırını soruyoruz dua ediyoruz zor günler atlattık çok şükür hamdolsun şimdi biraz daha huzura erdik toplumca ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN aminTekrar teşekkür ederim inşallah bende kesintisiz dahil olurum