---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Canım ben istanbuldayım 38 yaşında ev hanımıyım iki çoçuk annesiyim
ben de 31yaşındayım canım diplomalı ev hanımıyım atanmak için kpss ile uğraşıyrum henüz bebem yok :: 2 seneyi geçti henüz nasip olmadı 3 senelik evliyim ben de

Bende geldim, oğluşu uyutana kadar sohbete varım :)

Hoşbuldum, abisi uyudu minik uyumadı sallıyorum.
Uyusun da bende sessiz sakin haber bakayım.
Sen napıyorsun

Hoşbuldum, abisi uyudu minik uyumadı sallıyorum.
Uyusun da bende sessiz sakin haber bakayım.
Sen napıyorsun
ben de haber izliyorum canım işim gücüm haber oldu yoksa ben asla haber izleyen biri değilim ama artık gözümüz haberlerde

ben de haber izliyorum canım işim gücüm haber oldu yoksa ben asla haber izleyen biri değilim ama artık gözümüz haberlerde
Takibi bırakmamak lazım, a haber atv dışında veren yok zaten, Kanal 7 birde

ben de hepsini izliyorum canım trt haber türk cnn ntv genellikle haber izlemeyen haberci oldum
BEN GELDİM YORULDUM İŞ ÇOK KÜÇÜK KIZIN DOLABINI
DÜZELTİK BERABER ONU ZORLA DUŞA KOYDUM TENBEL
BİRAZ ABLASIDA ÜTÜ YAPTI YERLEŞTİRDİM YATAK ODASIN SÜPÜRDÜM KURUYAN ÇAMAŞIRLARIN ,BİRAZIN KATLADIM NEVRESİMLERİ ATACAM YIKANSIN BÜYÜK HAVLULARI KATLIYACAM ÇAY KOYACAM GELİN İÇELİM NAMAZDA KILACAM YANİ KÜÇÜK DERKEN 14 YAŞINDA GİYMEDİKLERİNİDE ATIK

ay ablam çay deme
benim eşimde karşı kanepede uyuyor yorgun bayağı ben de haberleri izliuorum bir kahve mi yapsam acaba kendime

bayağı temizlik yapmışsın senin küçüğü bana da yolla ablasına yardım etsin

bayağı temizlik yapmışsın senin küçüğü bana da yolla ablasına yardım etsin
KÜÇÜK BİRAZ SOR YAPAR BU GÜN YAPTI YARIN DAHA YAPMAZ BENCE
GELSİN YAPDIGI KADAR DAGITIR SÖYLÜM DÜN AKŞAM ELMA YEMİŞ
ÇÖPÜNÜ KANEPENİN ÜSTÜNDE BIRAKMIŞ KİM YAPTI DEDİM BEN DEDİ YANİ YAPDIGINDAN
ÇOK KİRLETİR SÖYLÜMDE

benim kardeşim de öyle hadi o erkek ama ona bile ben çok kızıyorum sen ne işe yarıyon diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…