- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
ay ablam ne iyi olurdu kendime çay koymaya erinir oldumgünaydın buyur gel kahvaltı yapalım
benim kız ekmek alana kadar gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ablam ne iyi olurdu kendime çay koymaya erinir oldumgünaydın buyur gel kahvaltı yapalım
benim kız ekmek alana kadar gel
bir kahve yapıp kendime gelmem lazımsabah kalfatıya gelmedi şimdi kahve içmeye gel
ben geldim çünkü kadın doguma gitim
çok geçmiş olsun ablam ağrın sızın yok demiben geldim çünkü kadın doguma gitim
menopoze girmişi adeten kesilmişim yara vardı aldı
kanaman olursa adet degil dedi namaza
engel degil --tahlil verdim ögleden sonra mantar da varmış
vallah yok sadece biraz kanaman olur dedi oda fazla olmadı çok şükürçok geçmiş olsun ablam ağrın sızın yok demi
iyi ablam o zaman sorun yokvallah yok sadece biraz kanaman olur dedi oda fazla olmadı çok şükür
iyiyim
hımm sorması ayıp ablam yaş kaç oldu menepoza girdinkanama yara için oldu ay kurtuldum adeten olur kanama ara sıra belki hiç olmaya bilrsin
ama adet kanı degildir dedi
52 iki bitiçek zaten geçen sene gitmiştimhımm sorması ayıp ablam yaş kaç oldu menepoza girdin
bizlere de dua et ablam hayırlısıyla memur atamam olsun hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olsun diye tabii önce sağlık huzur mutluluk cümlemiz için52 iki bitiçek zaten geçen sene gitmiştim
kesilirsin demişti azazkanamam oluyordu tetbir amaçlı gitim
namazım rahat kılayım diye orucumu rahat tutayım
ben de yapayımbu sabah kahve içmedim şimdi içecem
ya namaz kazalarım çok tabi çocukla ev hali fazla kılamıyordum misafirben de yapayım
beş vakit namaz konum var abla onun linkini atayım sana oraya da gel ne dersinya namaz kazalarım çok tabi çocukla ev hali fazla kılamıyordum misafir
nammaz ve kaza için oruç için çok insan vardır bir sayfa olsa insan motife olur