---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

iyi akşamlar moralim
çok bozuk oglumun sınavı çok kötü
sen nasılsın kaç gündür misafirim çok
giremiyordum

aynı benim durum gibi çok konuşulmaması lazım onun için ben de kpss işini kapadım diyorum insanlara
çok sakin birçocuk aslında ama canım oglum
annesinin sag kolu aslında her iş gelir elinden ev ona bırakıp nere gitsem gözüm arkada kalmaz
herkes de bilir öyle oldugunu

çok sakin birçocuk aslında ama canım oglum
annesinin sag kolu aslında her iş gelir elinden ev ona bırakıp nere gitsem gözüm arkada kalmaz
herkes de bilir öyle oldugunu
milletin dili nazar gibi büyü gibiymiş ramazanda bir hoca demişti geçen sene konuşurken kulağıma küpe oldu bu da benim aslında çok dillendirmemek lazım ablam oğlunu dillendirme

ya agzına saglık çocuklar o yüzden
bana kızıyorlar saten
kesinlikle ablam benim sırf kaynanam yeter dillendirme konusunda memur olacağımda millete hava atacak gelin memur oldu diye gelinlerin içinde ünv mezunu tek benim 2012 de de kesin göxüyle baktık ama nasip ya olmayınca olmuyor susmadı telefonda da anca kpss kpss kafam şişti benim kendi annem o kadar konuşmaz görümceler hele kaynım kadından beter artık sussunlar diye yeter bıktım içim dışım sınav oldu biraz kafa dinleyeceğim demeye başladım inan şimdiden millet susmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…