---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Kızlar hayırlı geceler , canım topiğin hayırlı olsun , bana duâ edin ne olur
hannaz canım ederim tabii özellikle duan varsa yaz ya da genel olarak gönlündeki duasını hayret nasip et derim inş hayırlarla canım benim ALLAH'IMIZ YARDIMCIMIZ OLSUN SEVDİKLERİNDEN OLURUZ İNŞ..
AHHH HZ.ALLAH'IN SEVDİĞİ KULLARDAN OLABİLSEK AMA İŞTE SEVDİĞİ KULLARA İMTİHANI NE DERECE OLUR ONDAN GEÇEBİLMEK NASİP OLUR MU GÜÇSÜZ KALIR MI BU BEDEN VE RUH KENDİ ADIMA DA HEP ALLAH'IM İMANIMI KUVVETLENDİR DİYORUM HEP İNŞ AMİN

Ayy evet ya bosver kuzum dert tasa düşünme Rabbim çok büyük elbet bir yoluna koyar
ahhh milletin dili dili ben kaynımın dilinden bıktım kaynanadan beter[/QUOTE]
Ben şunu anladım canım istersen duymuyorsun görmüyorsun boşver babaannem hep der iyiyi öne kötüyü arkaya at kafan rahat olur der çok dogru

Napıyonuz , neediyonuz , azcık birbirimizi tanıyalım önce
Ben çooook yıllık evliyim , evliliğim MÖ. tarihine dayanıyor diyebilirim , iki çocuğum var , biri boyumu geçti , diğeri de boyum kadar , mutfakta kül kedicilik oynamayı severim , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
not :smileyler açılmıyo

ahhh milletin dili dili ben kaynımın dilinden bıktım kaynanadan beter
Ben şunu anladım canım istersen duymuyorsun görmüyorsun boşver babaannem hep der iyiyi öne kötüyü arkaya at kafan rahat olur der çok dogru[/QUOTE]
benim de annem der ama işte başarılı olmam lazım bazı konularda bir kilo sonra atanmak falan bunlarda onları mors etmem lazım :KK70:

Napıyonuz , neediyonuz , azcık birbirimizi tanıyalım önce
Ben çooook yıllık evliyim , evliliğim MÖ. tarihine dayanıyor diyebilirim , iki çocuğum var , biri boyumu geçti , diğeri de boyum kadar , mutfakta kül kedicilik oynamayı severim , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
not :smileyler açılmıyo
ben de 3 senelik evli olacağım eylülde ..
atanamayan bir diplomalı ev hanımıyım 2 senedir bebişim olmuyor onun derdinde her yere yazıyorum evdeyim azcık tombişim buradaki dostlarım olmasa evde kendi halinde oturan biriyim ...
en büyük hedefim kpss serüveni devam :)

X