hayırlısı canım ya ben de sosyal hizmetler kazanayım da bir yandan ünv okuyayım diyorumSosyoloji mezunuyum canım formasyon var felsefe öğretmenliği için her yıl girebiliyorum çift yıllarda artı sosyologluk ihtimali oluyor
Bu sene ikisinden biri olsun diye işi bırakıp hazırlanmıştım
Belki bi ihtimal sosyologluk için yeterli puan gelir diyorum ama çok düşük bir ihtimal gibi geliyor
Olmadı 2017 öğretmenlik için hazırlanacağım
aleyküm selam canımSelam kızlar
Tamam inşallah gelirsin canimaleyküm selam canım
Mevlanaya gideceğin zaman bana haber et liste uzun yakın arkadaşlarımı da söyleyeceğim sana canım ya
ay ALLAH nasip eder de birkez daha gidebilir miyim acaba Mevlanaya
hayırlısı ben ne zaman gelebilirim ki sen gideceğinde niyetlendiğinde buraya yaz emi bayramda pek giremem ama bayramdan sonra yine bakarım belki o aralar gidersen benimle birlikte bebek isteyen yakın arkadaşlarıma da dua ettireceğimTamam inşallah gelirsin canim
teşekkür ederim merhaba canım sen nasılsın gördüğüm arkadaşıçağırıyorum :):) merhaba :) nasılsınız
:) iyi ediyorsun saolasın :)teşekkür ederim merhaba canım sen nasılsın gördüğüm arkadaşıçağırıyorum :)
çok güzel ya benim yazım güzel ben de çok severim yazı yazmasını da öğrenciyken öyle süslemeli isim falan yazardım sonra da evde otur otur anca kpss için not yazar oldukkursu için çok bekledim açılmadı bende hat sanatının meraklısıyım
Şükret bizde yesin diye uğraşıyoruz :)Geldim geldim kız 5 aydır yedı beni anca gırebiliyom
sen de sağol canım sen nereden katılıyorsun aramıza ben ankaradan:)
:) iyi ediyorsun saolasın :)
Darısı bize tatlım :)he he çoktandır ortalarda yok :) ee bebek büyütmek kolay mı yaramaz mı canım kızın
Şükret bizde yesin diye uğraşıyoruz :)
ay hayırlarla inş canım ya inş çoğu gitmiş azı kalmıştır sabrımızınDarısı bize tatlım :)
İnşallah canım benim bu ay tedavim başlayacaktı TSh yüksek çıkınca kaldı temmuz 16 da regl olucam Allahın izniyle başlarım inşallah duanızı esirgemeyinay hayırlarla inş canım ya inş çoğu gitmiş azı kalmıştır sabrımızın
Her b.k a burnunu sokan insanlardan nefret ediyorumhehehe öyle vallaha kaynım çatlağı eşin kpss ye girecek diye bebek yapmayı ertelemeyin demiş ona neyse erkek haliyle ay yine çıldırtacaklar benş