Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu biz öyle ettik cnm kucak bebeği yaptık yere koyamıyoruz amasor pişman mıyım değilim herhalde kucağımda durcak ne bilcek dünyayı anne kokusu arıyodu hep hiç yere koymadım göğsümde uyuydu uzun zaman sonra koluma indi şimdi kendi uyuyoyaramaz desene
canım benim ALLAH hayırlı evlat eylesin yavrunu Rabbim sevindirdi sen çok sabrettin bekledin sevineceksin kucaktan indirmeyeceksin tabii..onu biz öyle ettik cnm kucak bebeği yaptık yere koyamıyoruz amasor pişman mıyım değilim herhalde kucağımda durcak ne bilcek dünyayı anne kokusu arıyodu hep hiç yere koymadım göğsümde uyuydu uzun zaman sonra koluma indi şimdi kendi uyuyo
Âmin canım teşekkürlerben zaten annemin rahatsızlığı kaynatamın rahatsızlığı son 5 ayımı özenle kullanamadım sonra da hevesimkaçtı azmim azaldı olmadı ..
oo 85 alırsın diyordu bana mistik nerede o ilk baştaki gibi olaydı çalışmalarım olabilirdi ama şimdi 70 i geçrmiyim demeye başladım..
üzülüyorum ya hayırlsı olsun
hayırlı uğurlu olsun canım düğünün de ALLAH mesut etsin sonuna kadar birliktelik versin hayırlarla amin
artık yine çalışırız senin bölüm neydi benim şimdi 2 sene sonrayaÂmin canım teşekkürler
Mistik kayboldu yazmadı vs niye öyle yaptı bilmem
Bende de aksaklıklar olsa da son zamana kadar çalıştım ama bölüm 85 üzeri istediği için olmayacak malesef
Nasip artık halkımızda Hayırlısı olsunn
aynen cnm çok bekledik hasretle acıyla rabbim güldü bize tez zamanda senın güzel haberını de alırız inşallahcanım benim ALLAH hayırlı evlat eylesin yavrunu Rabbim sevindirdi sen çok sabrettin bekledin sevineceksin kucaktan indirmeyeceksin tabii..
hayırlısıyla inş canım rüyalarımda gördüğüm erkek evladını mı verecek HZ.ALLAH diyorum ben de beklemedeyim canım atanamadım da sınavım kötü geçtiaynen cnm çok bekledik hasretle acıyla rabbim güldü bize tez zamanda senın güzel haberını de alırız inşallah
kuzum bugun nıye olmadı dıye üzüldüğümn şeeye yarın şükredersin demekki hayırlısı böyleymiş kvgiller napuohayırlısıyla inş canım rüyalarımda gördüğüm erkek evladını mı verecek HZ.ALLAH diyorum ben de beklemedeyim canım atanamadım da sınavım kötü geçti
haa bi de ben de hep erkek evladım oluyo dıye görurdum kızım olduu iyi ki olduu erkek de neymişş diyorumhayırlısıyla inş canım rüyalarımda gördüğüm erkek evladını mı verecek HZ.ALLAH diyorum ben de beklemedeyim canım atanamadım da sınavım kötü geçti
ne yapsınlar bu sene de kalbimi daha fazla kırıp gittiler..kuzum bugun nıye olmadı dıye üzüldüğümn şeeye yarın şükredersin demekki hayırlısı böyleymiş kvgiller napuo
ay ccanım benim hayırlı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün tam olsun da gülüm kız erkek aynıhaa bi de ben de hep erkek evladım oluyo dıye görurdum kızım olduu iyi ki olduu erkek de neymişş diyorum
iyiyiz çok şükür canım senKızlar nasılsınız
İyiyim canım hiç yazmıyorsun artık özlettin :)iyiyiz çok şükür canım sen
yok canım buralardaydım sıkmayayım diye özelden de rahatsızlık vermeyeyim dedimİyiyim canım hiç yazmıyorsun artık özlettin :)
yok canım buralardaydım sıkmayayım diye özelden de rahatsızlık vermeyeyim dedim
Sosyoloji mezunuyum canım formasyon var felsefe öğretmenliği için her yıl girebiliyorum çift yıllarda artı sosyologluk ihtimali oluyorartık yine çalışırız senin bölüm neydi benim şimdi 2 sene sonraya