- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
erzurumdan katılıyorum canım :) allah kolaylık versin kpss ile uğraşan herkese ve en çokta çocuk sahibi olmak isteyen güzel kardeşlerime :)sen de sağol canım sen nereden katılıyorsun aramıza ben ankaradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erzurumdan katılıyorum canım :) allah kolaylık versin kpss ile uğraşan herkese ve en çokta çocuk sahibi olmak isteyen güzel kardeşlerime :)sen de sağol canım sen nereden katılıyorsun aramıza ben ankaradan
şu bayram telaşını da atlat da canım hayırlarla inş sevinirsin sen de tedavinin sonucunda bir küçük arkadaşımın tüp bebeği tutmuş kalp atışını duyana kadar da renk vermeyeceğim işte darısı sizlere inş yanında bizlere de inş hayırlarla amin..İnşallah canım benim bu ay tedavim başlayacaktı TSh yüksek çıkınca kaldı temmuz 16 da regl olucam Allahın izniyle başlarım inşallah duanızı esirgemeyin
burnunu sokmadığı b...k yok zaten erkek ya bir de kadın olsa hadi dedikodu seviyor dersin bir de bize hocalık taslar ha o zaman olmayan saçlarını yolduracak kel olacak elimde kalacak lafla dövüyorum zaten de işte tam sinirlenmeden bir şey demiyorum büyük diye ama saygı bırakmadılar bendeHer b.k a burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum
ikialinganasik merhaba canım senin sınav nasıldı?
nasıl orada havalar canım ?erzurumdan katılıyorum canım :) allah kolaylık versin kpss ile uğraşan herkese ve en çokta çocuk sahibi olmak isteyen güzel kardeşlerime :)
Ben özelde yaptırdım ilaçla 7000 ödedim ama fos çıktı onunla beraber tedavi sonrası araştırdım ve ben artık embriyo transfer edildiğine inanmıyorum sırf para yesinler bu konularda titiz biri olarak arastirma hast başladım burada 5000 TL olacak sanırım ama süreç nasıl ilerler bilmiyorumşu bayram telaşını da atlat da canım hayırlarla inş sevinirsin sen de tedavinin sonucunda bir küçük arkadaşımın tüp bebeği tutmuş kalp atışını duyana kadar da renk vermeyeceğim işte darısı sizlere inş yanında bizlere de inş hayırlarla amin..
bu tüp bebek de kafalarına göre fiyat mı veriyorlar kimi 5 diyor kimi 10
benim kötüydü canım ya son aylar hiç çalışmadım hevesim kalmadı daha doğrudu en azından 70 i geçerse katiplik için şansımı deneyeceğim işteSelam canım. Etiketlemesen hiç görmeyecekmisim bu topigi
Sınavım orta sekerliydi. Kötü desem kötü değil ama hedefim olan branşta ilk beşte imkansız
Senin nasıldı?
hava harika serin rüzgarlı.Canım ya ben çok şükür atandım rahatım o konuda ama gelgör ki çalışmak çok zorluyor beni bende çocuk istiyom yeni evliyimnasıl orada havalar canım ?
ahh ben de ikisi de var kpss ile de uğraşıyorum çocuğum olsun diye de ...
kpss ile artık uğraşmamı istemeyen bir de kayın çıktı başıma olmuyor diye kına yakacaklar
bilerek transferin yapılmadığını mı düşünüyorsun canım millet artık gerçekten korkusuz ya ahireti düşünen yok mu bunu yapanların yatacak yeri yok o zaman gerçekten de haBen özelde yaptırdım ilaçla 7000 ödedim ama fos çıktı onunla beraber tedavi sonrası araştırdım ve ben artık embriyo transfer edildiğine inanmıyorum sırf para yesinler bu konularda titiz biri olarak arastirma hast başladım burada 5000 TL olacak sanırım ama süreç nasıl ilerler bilmiyorum
bölüm neydi kaçla atandın canım?hava harika serin rüzgarlı.Canım ya ben çok şükür atandım rahatım o konuda ama gelgör ki çalışmak çok zorluyor beni bende çocuk istiyom yeni evliyim
tüp bebek tedavisi bu kadar maliyetlimi allah yardımcınız olsunBen özelde yaptırdım ilaçla 7000 ödedim ama fos çıktı onunla beraber tedavi sonrası araştırdım ve ben artık embriyo transfer edildiğine inanmıyorum sırf para yesinler bu konularda titiz biri olarak arastirma hast başladım burada 5000 TL olacak sanırım ama süreç nasıl ilerler bilmiyorum
evet kilo vermeye çalış ben çok kilolu değilim belki 6 kilo falan fazlam var bana doktor zayıfla dedi 87 ile düz memurluğa atandım ön lisanstan 3 yıl oldubölüm neydi kaçla atandın canım?
ne kadardır istiyorsun bebek canım ben 2 seneyi doldu sorun yok ama ben kilolu bir bayanım kilodan mı diyorum artık tek görünen sorun o şimdi
benim kötüydü canım ya son aylar hiç çalışmadım hevesim kalmadı daha doğrudu en azından 70 i geçerse katiplik için şansımı deneyeceğim işte
yine kpss çalışma yolları göründü bana
ben de eylülden sonra ünv hastanesinde aşılama düşünüyorum bir şey ödemiyormuşsun sanırım kimi ilaç parası sadece diyortüp bebek tedavisi bu kadar maliyetlimi allah yardımcınız olsun
ben de lisans mezunuyum şimdiki aklım olsa asla 4 yıllıkokumazdım 2 yıllıkokurdum ahh ahh..evet kilo vermeye çalış ben çok kilolu değilim belki 6 kilo falan fazlam var bana doktor zayıfla dedi 87 ile düz memurluğa atandım ön lisanstan 3 yıl oldu
tamam gülümaaynaa ben sana özelden ulasirim gideceğim de canim
bende iki yıl okurken bundan ne olur evde otururum anca diyordum iki yıl bitti dörde geçiş yaptım aynı yılın sonundada atandım nasip oldumu rızkını heryerden bulursunben de lisans mezunuyum şimdiki aklım olsa asla 4 yıllıkokumazdım 2 yıllıkokurdum ahh ahh..
ben de vereceğim kilo canım bana yine kpss çalışma yolları devam
2018 e kadar birbirimizi iyice motive edelim canım biten konuları falan ilginç soruları eğer kafa dengi birkaç arkadaş bulmazsak yarışacak ve de çalışacak olmuyor ...O yol bana hep var. 14 temmuz bir şey kalmadı. Sonuçlar gelince görürüz tabi ama bence 70 i kesin geçersin. 2018 de de beraberiz sıkıntı yok