konya çok güzel canım bir kez Mevlana Türbesine gelmiştim içerdeki koku çok güzeldi..konya dayım
amin hayırlısıyla inş canım eylüle kadar aşılamayı bekleyelim olmazsa yaptıralım dedi eşimHehehe canim yaaa kiyamammm iste ugrasicagiz bunlarla böyleee Rabbim bize sabirr versinnn,, En yakin zamandada Bebiss haberleri vermeyi nasip etsinnn bizede isteyen herkesede..
uzak yakın farketmiyor hep bizdeler zatenkonya çok güzel canım bir kez Mevlana Türbesine gelmiştim içerdeki koku çok güzeldi..
resim çekmiştim hiçbirini sonra bulamadım telefonda
gerçi biraz uzak olunca daha tatlı olursun burnunun dibinde olunca olmazsın
ay gerçekten mi canım gidiyor musun ara ara...uzak yakın farketmiyor hep bizdeler zatenben mevlananın hemen karşışında oturuyorum şuanda
bazen gidyorum oglanla yok eşimden başka 2 oglan daha varay gerçekten mi canım gidiyor musun ara ara...
gidersen bebek bir de memuriyete atanmam konusunda hayırlısından tabii ki bana dua eder misin canım gideceğin zaman ne olur haber et bana
ay bir evinde oturmasınlar eşin tek erkek mi canım
en küçük mü eşin canım?bazen gidyorum oglanla yok eşimden başka 2 oglan daha var
ederim tabiki en büyük eşimen küçük mü eşin canım?
ay kuzum gittiğinde dua eder misin hayırlısıyla memuriyete atanmam konusunda ve de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olmasına inş diğer arkadaşlarımıza da tabii hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımızın olmasına inş hayırlarla amin..
iki oğlu daha var neden bu kadar düşkünler ki eşin de düşkün sanırım senin ailen neredeler canımederim tabiki en büyük eşim
KONYA da benim ailem de ama benimkiler habersiz vs asla gelmez ve emri vaki yapmazlar bunlar bir değişik anlatmakla bitmeziki oğlu daha var neden bu kadar düşkünler ki eşin de düşkün sanırım senin ailen neredeler canım
işte herkes bir olmuyor benim eşimin ailesinde de var kara cahil insanlar ve o kadar da kendilerini beğenirler ki anlam veremem neylerini beğeniyorlar dieKONYA da benim ailem de ama benimkiler habersiz vs asla gelmez ve emri vaki yapmazlar bunlar bir değişik anlatmakla bitmez
Allah yardımcımız olsun ne diyeyimişte herkes bir olmuyor benim eşimin ailesinde de var kara cahil insanlar ve o kadar da kendilerini beğenirler ki anlam veremem neylerini beğeniyorlar die
evet sevmeyince anlaşamayınca zor aynı apartman da aman aman kalsınAllah yardımcımız olsun ne diyeyimben artık sürekli görüşmeye vs e alıştım ama aynı apt da yaşamak offf offf
şıkışmış gibiyimevet sevmeyince anlaşamayınca zor aynı apartman da aman aman kalsın
iyi akşamla bisafirlari yolcu etim eşimde uytumuzak yakın farketmiyor hep bizdeler zatenben mevlananın hemen karşışında oturuyorum şuanda
güzeldir Konyaiyi akşamla bisafirlari yolcu etim eşimde uytum
geldi bende konyaya iki defa geldi mevlanya geldim
oglum orda okudu selçuk ünüvrtesind diş hekim şimdi
mezunu yanımda burda çalışıyror konyayı çok begendik ayilace
mezuniyet törenine gelmiştik
inş hayırlısıyla feraha erersin canım güzel haberlerini bekliyoruzşıkışmış gibiyim
İnşallah kuzuminş hayırlısıyla feraha erersin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim de sınav iyi değildi canım, yeterli puan gelmeyecek gibi.
ben zaten annemin rahatsızlığı kaynatamın rahatsızlığı son 5 ayımı özenle kullanamadım sonra da hevesimkaçtı azmim azaldı olmadı ..Benim de sınav iyi değildi canım, yeterli puan gelmeyecek gibi.
Eylülde düğünüm var Allah nasip ederse
O zamana kadar hazırlıklar vs uğraşacağım
Ekim itibari ile tekrar hazırlanmaya başlayacağım
Bende durumlar bu
Sen nasılsın