---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

onu biz öyle ettik cnm kucak bebeği yaptık yere koyamıyoruz amasor pişman mıyım değilim herhalde kucağımda durcak ne bilcek dünyayı anne kokusu arıyodu hep hiç yere koymadım göğsümde uyuydu uzun zaman sonra koluma indi şimdi kendi uyuyo

canım benim ALLAH hayırlı evlat eylesin yavrunu Rabbim sevindirdi sen çok sabrettin bekledin sevineceksin kucaktan indirmeyeceksin tabii..

Âmin canım teşekkürler

Mistik kayboldu yazmadı vs niye öyle yaptı bilmem

Bende de aksaklıklar olsa da son zamana kadar çalıştım ama bölüm 85 üzeri istediği için olmayacak malesef
Nasip artık halkımızda Hayırlısı olsunn

artık yine çalışırız senin bölüm neydi benim şimdi 2 sene sonraya

canım benim ALLAH hayırlı evlat eylesin yavrunu Rabbim sevindirdi sen çok sabrettin bekledin sevineceksin kucaktan indirmeyeceksin tabii..
aynen cnm çok bekledik hasretle acıyla rabbim güldü bize tez zamanda senın güzel haberını de alırız inşallah

aynen cnm çok bekledik hasretle acıyla rabbim güldü bize tez zamanda senın güzel haberını de alırız inşallah
hayırlısıyla inş canım rüyalarımda gördüğüm erkek evladını mı verecek HZ.ALLAH diyorum ben de beklemedeyim canım atanamadım da sınavım kötü geçti

hayırlısıyla inş canım rüyalarımda gördüğüm erkek evladını mı verecek HZ.ALLAH diyorum ben de beklemedeyim canım atanamadım da sınavım kötü geçti
kuzum bugun nıye olmadı dıye üzüldüğümn şeeye yarın şükredersin demekki hayırlısı böyleymiş kvgiller napuo

haa bi de ben de hep erkek evladım oluyo dıye görurdum kızım olduu iyi ki olduu erkek de neymişş diyorum

kuzum bugun nıye olmadı dıye üzüldüğümn şeeye yarın şükredersin demekki hayırlısı böyleymiş kvgiller napuo
ne yapsınlar bu sene de kalbimi daha fazla kırıp gittiler..
kaynatam çalışmayacaksa neden aldık yoksa almazdık dedi kaynımla eltimin yanında ağlattı beni yine atanamadıkça onlara bir hal oluyor sanki ben istemiyorum ahh ahh

artık yine çalışırız senin bölüm neydi benim şimdi 2 sene sonraya
Sosyoloji mezunuyum canım formasyon var felsefe öğretmenliği için her yıl girebiliyorum çift yıllarda artı sosyologluk ihtimali oluyor

Bu sene ikisinden biri olsun diye işi bırakıp hazırlanmıştım
Belki bi ihtimal sosyologluk için yeterli puan gelir diyorum ama çok düşük bir ihtimal gibi geliyor

Olmadı 2017 öğretmenlik için hazırlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…