Kaç gün yaptın bunu canım adetten sonra mı başladınYok canım bal tarçın çörek otu kürü.Bende yumurtlama problemi vardi daha dogurusu yumurtalar yeterli buyukluge gelmiyordu.Bunu yaptim bende dene istersen sende
Ahh canım inşallah.Kaynanaya yakin oturmak o kadar kötü bisey ki
Geç oldu ama evet zayıflamak için de kullaniliyormus. Saraçoğlu nun videosunu izleyin orada anlatıyor. Göbek bölgesinde zayıflama sagliyormus. Hem kist iltihap giderici bebek getirici hem de zayıflatıcı.Zayıflamak için de oluyor mu ki
Hayırlısı bakalım canım ya önce şu kilolardan kurtulmak gurur ve onur meselesi oldu bana artıkGeç oldu ama evet zayıflamak için de kullaniliyormus. Saraçoğlu nun videosunu izleyin orada anlatıyor. Göbek bölgesinde zayıflama sagliyormus. Hem kist iltihap giderici bebek getirici hem de zayıflatıcı.
Bu esler niye böyle anlamiyorum biz zaten stresli bir sürecten geciyoruz onlarda destek olucagini köstek oluyorlar bizdede durum farkli degildi benim esimde doktora gitmiyordu artik bakti caresi yok cocuk olmuyor gidicek bakalim insallah daha ertelemezse,, insallahh gönlü olur seninkinin sen biraz duygusal girr bana gecen kadinin biri ccocugun olmuyormu senin dedi yüzüme direk,,,eve geldim agladim esim gördü teselli ediyor insallah olucak her careyi deneriz dedi bazen bu erkeklere damardan girmek lazim benim ogünkü durumum kendiliginden gelismisti..bide doktor gerekli görüp diyorsa sunu yapilmali diye yapmali yani..Iyiyim canım sabah eşimle biraz limoni oldum devlet Hastanesinde Ünv hastanesinde artık aşılama yaptiralim dedim yanasmiyor herkes soruyor artık ben rahim filmi cekindigimde ta doktor aşılama düşün demişti
Amin amin evlat hasrrtiyle yanan herkese nasip etsin inşallahAllah inşallah nasip eder canım.
Ay Allah Razı Olsun cnm amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahRabbimiz utandırmasın canım inş bu sefer evlatlarına hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur gülüm transferin olacağı zaman bize haber et de hepimiz dua ederiz
hayırlarla inş bu kadar emek vermişsiniz tüp bebeğe bu sefer inş ALLAH OL DER sizin için hayırlarla da bizleri de müjdelersiniz ALLAH (C.C) kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah aminAy Allah Razı Olsun cnm amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize çok yoruldum artık ama devam ediyorum hayırlısıyla olacak bir gün inanıyorum..
aleyküm selam kuzum ben çay sefası yapıyordumselam kızlar
erkekler çocuk gibi anam biz hem eş hem de analık ediyoruz doğru damardan girmeden olmuyor ben de kendimi bir şeyde anlatmak zorunda kalınca zorla bir bakıyorum gözyaşlarına boğulmuşum yoksa anlatamıyorum kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBu esler niye böyle anlamiyorum biz zaten stresli bir sürecten geciyoruz onlarda destek olucagini köstek oluyorlar bizdede durum farkli degildi benim esimde doktora gitmiyordu artik bakti caresi yok cocuk olmuyor gidicek bakalim insallah daha ertelemezse,, insallahh gönlü olur seninkinin sen biraz duygusal girr bana gecen kadinin biri ccocugun olmuyormu senin dedi yüzüme direk,,,eve geldim agladim esim gördü teselli ediyor insallah olucak her careyi deneriz dedi bazen bu erkeklere damardan girmek lazim benim ogünkü durumum kendiliginden gelismisti..bide doktor gerekli görüp diyorsa sunu yapilmali diye yapmali yani..
BENDE dinleniyorum ve oglanı bekliyorum dün kaynımlardaydık oglan sabah agladı babaannemde kalacagım diye duruyor diye getirmedilerde daha işte sırf bu yüzden aynı binaya taşınmak istemiyorum stresten ve düşünmekten agrılarım başladı sabah akşam içiçe olmak vs . :/aleyküm selam kuzum ben çay sefası yapıyordum
ben anlatmaktan vazgeçtim sende vazgeç canımerkekler çocuk gibi anam biz hem eş hem de analık ediyoruz doğru damardan girmeden olmuyor ben de kendimi bir şeyde anlatmak zorunda kalınca zorla bir bakıyorum gözyaşlarına boğulmuşum yoksa anlatamıyorum kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahh bebek konusunu artık herkes sorar olduben anlatmaktan vazgeçtim sende vazgeç canım
son durum ne eve bakmaya gitti mi tutmaya falanBENDE dinleniyorum ve oglanı bekliyorum dün kaynımlardaydık oglan sabah agladı babaannemde kalacagım diye duruyor diye getirmedilerde daha işte sırf bu yüzden aynı binaya taşınmak istemiyorum stresten ve düşünmekten agrılarım başladı sabah akşam içiçe olmak vs . :/
ne olur kulagını tıka nasip bu işlerahh bebek konusunu artık herkes sorar oldu
yaşlı bir teyze oturuyor oglu götürecekmiş bayramdan sonra evin içini görmedim ama kayınvalidemlerin evin aynısıymış ev güzel şimdi Allah var ama işteson durum ne eve bakmaya gitti mi tutmaya falan
hımm sen hangi şehirdeydin canımyaşlı bir teyze oturuyor oglu götürecekmiş bayramdan sonra evin içini görmedim ama kayınvalidemlerin evin aynısıymış ev güzel şimdi Allah var ama işte
konya dayımhımm sen hangi şehirdeydin canım
Hehehe canim yaaa kiyamammm iste ugrasicagiz bunlarla böyleee Rabbim bize sabirr versinnn,, En yakin zamandada Bebiss haberleri vermeyi nasip etsinnn bizede isteyen herkesede..erkekler çocuk gibi anam biz hem eş hem de analık ediyoruz doğru damardan girmeden olmuyor ben de kendimi bir şeyde anlatmak zorunda kalınca zorla bir bakıyorum gözyaşlarına boğulmuşum yoksa anlatamıyorum kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa